19η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττική. 25.08.21

19η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττική.

  1. Ενημέρωση και συζήτηση για τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική. (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

  2. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας στον Πειραιά.

    (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Αντωνάκου)

  3. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη μετάβαση του Προϊσταμένου της Γενικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας της Περιφέρειας Αττικής στα Τρίκαλα του νομού Τρικάλων για το 20ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο με τίτλο «Σύγχρονες προκλήσεις του δάσους στην Ελληνική Δασοπονία και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του ’21», που θα πραγματοποιηθεί από 3-10-2021 έως 6-10-2021.

    (Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Βοϊδονικόλας)

  4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Μελέτη οριοθέτησης και έργων διευθέτησης ρέματος Διονύσου».

    (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) με θέμα: «Αποπεράτωση και λειτουργία του Εμπορικοναυτιλιακού Κέντρου Πειραιά (ΕΝ.Κ. Πειραιά) επί της οδού Ακτή Ποσειδώνος 2, στο Ο.Τ. 76 του Δήμου Πειραιά».

    (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  2. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) υφιστάμενου Κομβικού Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας της WIND ΕΛΛΑΣ AEBE με κωδική ονομασία θέσης «ΠΕΝΤΕΛΗ 1200074», στον Άγιο Παντελεήμονα, Δ.Ε. Κηφισιάς, Δήμου Κηφισιάς, Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών.

    (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  3. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τον Κομβικό Σταθμό Κινητής Τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. με κωδική ονομασία θέσης: «ΠΟΙΚΙΛΟ-Χ 1410021», στη θέση «Κασκαδάμι», Ποικίλο Όρος, πλησίον Χαϊδαρίου, Δήμου Χαϊδαρίου, Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών.

    (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

You might be interested in