Η ζωή είναι γυναίκα: Συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής

Συναυλία αφιερωμένη στη γυναίκα από το Δήμο Αθηναίων στις 8 Μαρτίου 2015

H ζωή είναι Γυναίκα
Συναυλία του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής αφιερωμένη στη γυναίκαath synaulia 8.3.2015

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων τιμά την Ημέρα της Γυναίκας με τη συναυλία «Η ζωή είναι Γυναίκα» του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής, που θα παρουσιάσει στην Πλατεία Μοναστηρακίου, την Κυριακή 8 Μαρτίου στη 1.30μ.μ.

 

Με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην παγκόσμια αυτή γιορτή, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής θα ντύσει μουσικά την κυριακάτικη μεσημεριανή βόλτα των αθηναίων, με μελωδίες συνθετών όπως των Τσιτσάνη, Γούναρη, Ζαμπέτα, Κηλαηδόνη και Μάλαμα, που εξυμνούν τη γυναικεία μορφή.

 

Τραγουδούν : Μανώλης Σκουλάς και Δώρα Λουίζου
Μουσική Διεύθυνση : Χρήστος Χαλκιάς

 

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων είναι ένα από τα τέσσερα μουσικά σύνολα του Οργανισμού και ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό τη διάδοση και διάσωση της ελληνικής μουσικής. Έχει εμφανιστεί σε εξαιρετικά επιτυχημένες και σημαντικές συναυλίες, συνοδεύοντας μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ενώ έχει παρουσιάσει σε ειδικά αφιερώματα το έργο μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Γιάννης Σπανός, Απόστολος Καλδάρας, Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, κ.α.), αλλά και αφιερώματα στο ρεμπέτικο, λαϊκό, δημοτικό και έντεχνο τραγούδι.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για