Top - Τελευταία Νέα
 
 
 

 
Τιμητική διάκριση στο Γ. Πατούλη, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας για την προσφορά του στην Ποδηλασία
 
 

Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Τερζής για την προσφορά του στην Ποδηλασία, στο πλαίσιο της Ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης αθλητών/ αθλητριών, που διακρίθηκαν το 2015 τόσο στον Ελληνικό, όσο και στο Διεθνή χώρο.


Το παρόν στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους πρωταγωνιστές της Ελληνικής Ποδηλασίας, στο πανέμορφο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, έδωσαν  πολλοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες της ποδηλασίας, αλλά και επίσημοι από το χώρο του αθλητισμού, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της πολιτικής, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών της Ομοσπονδίας, με κεντρική παρουσιάστρια την αθλητική δημοσιογράφο κα Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

 

 patoulis terzis 1 patoulis terzis 4


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη διαχρονική συνεργασία του Δήμου με την Ε.Ο. Ποδηλασίας και εστίασε στην άψογη συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με την Ομοσπονδία στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πίστας Νέων Ανδρών, Νέων, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων. Αναφέρθηκε επίσης στις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Δήμου με θέμα το ποδήλατο, τις θετικές επιπτώσεις του αθλήματος στην υγεία των κατοίκων και στη δημιουργία ποδηλατόδρομων στο Δήμο. Παράλληλα, κάλεσε τον Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου κ. Νίκο Μπάμπαλο, που ήταν παρών στην εκδήλωση, να συνεργαστούν ως όμοροι Δήμοι με την Ομοσπονδία για τη διοργάνωση από κοινού ποδηλατικών δράσεων.   
Την εκδήλωση άνοιξε  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Θανάσης Τερζής ό οποίος έκανε μία ιστορική αναφορά στους μεγάλους αθλητές που διαχρονικά προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν διακρίσεις στο άθλημα.

  

patoulis terzis 3Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις 2 μεγάλες διοργανώσεις που έκανε η Ομοσπονδία και τα οφέλη που αποκόμισε η ποδηλασία από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας, πού στέφθηκαν από απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

Επίσης, έκανε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα λόγω περικοπής κρατικών κονδυλίων προς τον αθλητισμό με αποτέλεσμα την δυσκολία διοργάνωσης ακόμα και των πρωταθλημάτων.


Στο σημείο αυτό απευθύνθηκε προς τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ζήτησε τη συνεργασία και συνδρομή τους, αναλαμβάνοντας μέρος του κόστους των διοργανώσεων και παράλληλα να προβάλουν τις περιοχές τους.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος που εστίασε στα προβλήματα πού βιώνει η Ε.Ο.Ε. μέσα στην Ολυμπιακή χρονιά του Ρίο και στην προσπάθεια των αθλητών ποδηλασίας να προκριθούν στο Ρίο μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.


Ακολούθησε η διαδικασία των Βραβεύσεων όλων των Πρωταθλητών και Πρωταθλητριών όλων των ηλικιακών κατηγοριών (από Μίνι έως και Μάστερς) όλων των αγωνισμάτων και ομαδικών αγωνισμάτων της χρονιάς του 2015 (56 βραβεύσεις σε σύνολο).

patoulis terzis 2Στο πλαίσιο των Τιμητικών Διακρίσεων, η Ομοσπονδία απένειμε επίσης πλακέτες  στο Δήμαρχο Ν. Ηρακλείου κ. Νίκο Μπάμπαλο, στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ TV  κ. Δημήτρη Πιτταρά, αλλά και σε επιχειρήσεις, αναγνωρίζοντας την προσφορά, υποστήριξη  και βοήθεια τους στις διάφορες διοργανώσεις και εθνικές ομάδες της ομοσπονδίας. Παράλληλα, τιμήθηκαν δύο μεγάλες δόξες της Ελληνικής Ποδηλασίας ο Πάρης Τσαφαντάκης και ο Κώστας Μητσάκης για την προσφορά τους στο άθλημα έως και σήμερα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του  βράβευσε τον Πρωταθλητή Ποδηλάτου Δρόμου κ. Γιάννη Ταμουρίδη, ο οποίος έχει λάβει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες
 
 
Ημερομηνία :09 Φεβρουάριος 2016
   
Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Τερζής για την προσφορά του στην Ποδηλασία, στο πλαίσιο της Ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης αθλητών/ αθλητριών, που διακρίθηκαν το 2015 τόσο στον Ελληνικό, όσο και στο Διεθνή χώρο. [Περισσότερα] [Λιγότερα]
 
 
 
 
 
Ταξινόμηση
 
 
 Βίντεο στην κατηγορία "Τελευταία Νέα"
Ορκίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου 2016 ενώπιον του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Ξένου Μανιατογιάννη...
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας για δεύτερη συνεχόμενη...
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μας καλεί να υποδεχτούμε το...
Το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία έξι νέων μόνιμων εργαζομένων στο Δήμο...
Ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει στις Τζιτζιφιές, σε μία από τις σημαντικότερες κοιτίδες που αναπτύχθηκε το...
Το μουσικό και θεατρικό ταξίδι του Ιουλίου ξεκίνησε στη Γλυφάδα! Περισσότεροι από 2.500 θεατές, όλων των...
Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για το...
Πότισμα στο λόφο Πευκωτό προγραμματίζουν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Σύνδεσμος για την Προστασία...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) το “2o Piraeus Sports Camp” το οποίο διοργάνωσε ο...
Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ.Μελισσίων, στο Μέγαρο...
 
 
Μετάβαση σε: / 6
 

 
 

 

copyright © Hellasnews.tv

e-mail:[email protected]
τηλ: 210 6930091
fax: 210 6930099