Top - Τελευταία Νέα
 
 
 

 
ΚΕΔΕ: φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου «Συν τρέχουμε γα τη Ζωή»
 
 

Με επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου «Συν τρέχουμε γα τη Ζωή», ο οποίος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016, από την ΚΕΔΕ με στόχο τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για τους πολίτες παραμεθόριων περιοχών.


Σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου που είχε αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και τερματισμό το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων, ήταν η συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού το οποίο θα αποσταλεί σε παραμεθόριες περιοχές για την αρωγή ευπαθών συμπολιτών μας.


Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, εξέφρασε την ικανοποίηση του και  δήλωσε ότι όλοι οι φορείς που συμμετείχαν ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό, την υποστήριξη ευπαθών ομάδων πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται στις παραμεθόριες περιοχές.

 

«Ως ΚΕΔΕ έχουμε ηθικό και κοινωνικό χρέος να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, για αυτό και θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

 

Ο αγώνας που συνδιοργανώθηκε από τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων, είχε την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης και τη χορηγία της εταιρείας Takeda.

 

kede syntrexoume 1 kede syntrexoume 2

 

Παράλληλα με τον κυρίως αγώνα, πραγματοποιήθηκε αθλητική δραστηριότητα για παιδιά. Στα τελευταία 200 μ. πριν τον τερματισμό, έγινε αγώνας με πατίνι για τους μικρούς αθλητές.

 

Κατά την ολοκλήρωση του φιλανθρωπικού αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή βραβείων τόσο στους αθλητές που συμμετείχαν, όσο και στους φορείς και τους χορηγούς που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση του.

 

Η εταιρεία Takeda εκτός από τη χορηγία για τους συμμετέχοντες παρέδωσε, δια του εκπροσώπου της Ιωάννη Πετράκη, επιταγή αξίας 2.500 ευρώ και μεγάλη ποσότητα φαρμάκων τα οποία θα διατεθούν στους κατοίκους παραμεθόριων περιοχών.

 

Να σημειωθεί ότι το συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε το γραφείο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ ενεργή ήταν η συμμετοχή της αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και του Πολιτιστικού και Αθλητικού  Οργανισμού του δήμου Βριλησσίων.       
Οι απονομές των βραβείων έγιναν από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, το Δήμαρχο Βριλησσίων  Ξ. Μανιατογιάννη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βριλησσίων Α. Λύτρα και το Δήμαρχο Πεντέλης Μελισσίων Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη.

 

kede syntrexoume 3 kede syntrexoume 4

 

Την εκδήλωση που οργανώθηκε με τη πρωτοβουλία του Γ. Πατούλη, τίμησε και στήριξε ο εκπρόσωπος της Γ.Γ. Αθλητισμού, υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δ. Καρακάσης.

 

 Παρόντες στην εκδήλωση ήταν  η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Αμαρουσίου Μαρία Ειρήνη Χαλιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος σε θέματα Παιδείας στο δήμο Αμαρουσίου Δημήτρης Καρλάφτης, καθώς και πλήθος αιρετών και εκπροσώπων φορέων της περιοχής.


 
Ο Γ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τον αργυρό ολυμπιονίκη κωπηλασίας Δ. Μούγιο υπογράμμισε ότι με την ενεργό συμμετοχή του στον αγώνα δίνει το λαμπρό παράδειγμα στους πολίτες που συνδράμουν για ένα τέτοιο φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την ομαλή διεξαγωγή και ασφάλεια του αγώνα εκφράστηκαν, στον Υποστράτηγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Χ. Δραγατάκη, στο Διευθυντή της Τροχαίας Κηφισίας Ι. Δημητρακόπουλο, στη Διεύθυνση Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, στο Α.Τ. Αμαρουσίου, στο Α.Τ. Βριλησσίων και στην ασφάλεια του Α.Τ Αμαρουσίου.

 

 
 
 
 
 
 
Πληροφορίες
 
 
Ημερομηνία :28 Μάρτιος 2016
   
Με επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου «Συν τρέχουμε γα τη Ζωή», ο οποίος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016, από την ΚΕΔΕ με στόχο τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού για τους πολίτες παραμεθόριων περιοχών. [Περισσότερα] [Λιγότερα]
 
 
 
 
 
Ταξινόμηση
 
 
 Βίντεο στην κατηγορία "Τελευταία Νέα"
Ορκίστηκαν το πρωί της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου 2016 ενώπιον του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Ξένου Μανιατογιάννη...
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας για δεύτερη συνεχόμενη...
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μας καλεί να υποδεχτούμε το...
Το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία έξι νέων μόνιμων εργαζομένων στο Δήμο...
Ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει στις Τζιτζιφιές, σε μία από τις σημαντικότερες κοιτίδες που αναπτύχθηκε το...
Το μουσικό και θεατρικό ταξίδι του Ιουλίου ξεκίνησε στη Γλυφάδα! Περισσότεροι από 2.500 θεατές, όλων των...
Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για το...
Πότισμα στο λόφο Πευκωτό προγραμματίζουν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Σύνδεσμος για την Προστασία...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) το “2o Piraeus Sports Camp” το οποίο διοργάνωσε ο...
Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ.Μελισσίων, στο Μέγαρο...
 
 
Μετάβαση σε: / 6
 

 
 

 

copyright © Hellasnews.tv

e-mail:[email protected]
τηλ: 210 6930091
fax: 210 6930099