Δήμος Αγίας Παρασκευής: ολοκλήρωση ρυμοτομήσεων της οδού Παπαρηγοπούλου

Εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος του σχεδιασμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής προχωρούν, με συστηματική και επίμονη δουλειά των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, οι ρυμοτομήσεις – διανοίξεις πρασιών σε όλους τους δρόμους της Βιοκλιματικής ανάπλασης Κοντόπευκου.

Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις και το χρονοδιάγραμμα της Δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής προχωρούν, με συστηματική και επίμονη δουλειά των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, οι ρυμοτομήσεις – διανοίξεις πρασιών σε όλους τους δρόμους της Βιοκλιματικής ανάπλασης Κοντόπευκου. Μετά τις ρυμοτομήσεις στην οδό Κύπρου ολοκληρώθηκαν αυτές στην οδό Παπαρηγοπούλου και σύντομα θα συμβεί το ίδιο στις οδούς Δερβενακίων, Δωριέων και Ολυμπίας.

 

Σύμφωνα με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, η καθυστέρηση που υπήρχε στην υλοποίησή των ρυμοτομήσεων απειλούσε να ακυρώσει το έργο της Βιοκλιματικής.

 

 ap rymotomiseis 1 ap rymotomiseis 2 ap rymotomiseis 3

 

Η Δημοτική αρχή με αφετηρία τη συνάντηση, την επομένη ακριβώς της ανάληψης των καθηκόντων της (Τρίτη 02-09-2014 ), του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου με τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρείας του έργου, παρουσία της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη, και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών, υπήρξε κατηγορηματική και αποφασισμένη για αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος και διασφάλιση της υλοποίησης του έργου.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για