Ποιοι είμαστε

Η HELLAS NEWS.TV αποτελεί μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διάθεσης οπτικο-ακουστικού υλικού, πληροφοριακού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Το έμπειρο, καταξιωμένο, ανθρώπινο δυναμικό της (με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών και της διαδικτυακής τηλεόρασης) και ο άρτιος, σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που αξιοποιεί, εγγυώνται πλούσιο και έγκυρο περιεχόμενο, ασυναγώνιστη εικόνα και ήχο, με γνώμονα την υψηλή αισθητική.

Τομείς Ενημέρωσης

Η HELLAS NEWS.TV λειτουργεί ως διαδικτυακό, ενημερωτικό portal και επικεντρώνεται στην ανάδειξη θεμάτων με κύριους άξονες τους τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Τουρισμού και της Υγείας.

Προσφέρει προσεγμένο οπτικοακουστικό υλικό, με χρήση υψηλής τεχνολογίας (videos full HD 1920 Χ 1080), στην ποιότητα και την αξιοπιστία τηλεοπτικού ρεπορτάζ, σε ελκυστικό και εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης. Στο πλούσιο περιεχόμενό της ο χρήστης του διαδικτύου μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες, βίντεο και πρωτογενές, ψηφιακό υλικό για πλήθος ζητημάτων, συνεντεύξεων, δράσεων δημόσιων και ιδιωτικών, κοινωνικών, επιχειρηματικών, ιατρικών, εκπαιδευτικών, τουριστικών κ.ά. φορέων κ.λπ.

Live Streaming

Παράλληλα, η HELLAS NEWS.TV εξειδικεύεται στις ζωντανές (ανα)μεταδόσεις παντός τύπου και είδους εκδηλώσεων, ημερίδων, συνεδρίων, σεμιναρίων, συνεντεύξεων τύπου, παρουσιάσεων, workshops και συνεδριάσεων φορέων (π.χ. Δημοτικών Συμβουλίων).

Καινοτομώντας δε, στο χώρο του web casting, παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, σύστημα full HD ρομποτικών καμερών με ταυτόχρονη τηλεσκηνοθεσία, για ζωντανές (ανα)μεταδόσεις. Με τον τρόπο αυτό οι παρευρισκόμενοι δεν παρεμποδίζονται από τους εικονολήπτες, η ζωντανή αναμετάδοση είναι αμιγώς τηλεοπτική και η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του κόστους.

Η HELLAS NEWS.TV ανταποκρίνεται πλήρως

στις απαιτήσεις οποιασδήποτε τηλεοπτικής παραγωγής

άμεσα, πρωτοποριακά, δημιουργικά !