Δήμος Παλλήνης: 16η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», σημείο αναφοράς και κοινωνικής συναναστροφής

Για 16η συναπτή φορά, με συνέπεια και υπευθυνότητα, αλλά και εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε η Διανομή προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες» στο Δήμο Παλλήνης, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Για 16η συναπτή φορά, με συνέπεια και υπευθυνότητα, αλλά και  εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε η Διανομή προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες» στο Δήμο Παλλήνης, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Για μία ακόμα δράση, οι κάτοικοι – και όχι μόνο – του Δήμου Παλλήνης, αγκάλισαν και στήριξαν το θεσμό που «Προσφέρει – Νοιάζεται – Στηρίζει» και που από το 2012 το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης ξεκίνησε μέσα από το «Κίνημα της πατάτας» και συνεχίζεται με Διανομές προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» ανά διμήνο.

 

pallini mesazontes 1 pallini mesazontes 2

Στην 16η Διανομή, πληθώρα ποιοτικών προϊόντων, αγροτικών και μη, διατέθηκαν απευθείας από τους παραγωγούς όλης της χώρας, απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εκατοντάδες συμπολίτες είχαν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν, να προπαραγγείλουν προϊόντα και να τα παραλάβουν σε μια γιορτή, μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης.

Να σημειωθεί ότι και σ αυτή τη διανομή, ο Δήμος Παλλήνης είχε φροντίσει αμέσως μετά το πέρας εκτέλεσης των παραγγελιών, να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος και οι ποσότητες προϊόντων, σε συνεννόηση νε τους παραγωγούς, προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα και οι κάτοικοι που δεν είχαν υποβάλλει παραγγελία στο www.marketpallinis.gr

 

pallini mesazontes 3 pallini mesazontes 4

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για