Εκδήλωση αφιερωμένη στην Μητέρα από τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου, εκδήλωση αφιερωμένη στην μητέρα, που διοργάνωσε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Μάνδρας «Μίμης Δούκας».

Ο Δήμαρχος κ. Αρμόδιος Γ. Δρίκος, μετά το θερμό καλωσόρισμα των παρισταμένων στην εκδήλωση, υπογράμμισε ότι: «Η Ημέρα της Μητέρας, δεν είναι μια φορά τον χρόνο, δεν είναι μόνο μια γιορτή. Είναι η αναγνώριση της αστείρευτης στοργής, αγάπης και ευγνωμοσύνης αλλά και μια ημέρα που επιβεβαιώνει την αξία της αφοσίωσης, της θυσίας και της ανιδιοτέλειας που εκείνες συνεχώς προσφέρουν. Ζωοποιός δύναμη, οδηγός και φάρος στη ζωή των παιδιών της, η μητέρα αποτελεί εκφραστή της βαθιάς, αγνής και άνευ όρων αγάπης, της θυσίας και της προσφοράς. Μέσα από τις εκδηλώσεις μας στοχεύουμε να σταθούμε συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο της μητρότητας, σε μια εποχή πιο σύνθετη και απαιτητική, που ο θεσμός της οικογένειας βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα, όπως το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας. Η ημέρα αυτή ας είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έθρεψαν, φρόντισαν και αγάπησαν, άνευ όρων, ανεξάρτητα από το βιολογικό τους ρόλο».

Στην εκδήλωση μίλησαν, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

– Η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Ασπροπύργου, Ζαφείρη Λύδα.

– Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», Αφροδίτη Φαρμάκη.

Συντονίστρια της εκδήλωσης, ήταν  η Ιωάννα Λουκά.

Αφηγητής ήταν ο Χρήστος Δεδεηλίας.

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά η σοπράνο κολορατούρα, Βανέσσα Καλκάνη και η τραγουδίστρια Αθανασία Νίκα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Γ. Δρίκος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χωρικού Σχεδιασμού, Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, η εκπρόσωπος και Ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Κλεάνθη Βαρελά, κα Μαρία Ρηγάτου, ο πρώτος Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Γεώργιος Δρίκος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Βαρασάς και κα. Ξανθή Ρούσση – Παππά. Η πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Οινόης κα. Σεβαστή Κρίκη – Λινάρδου. Οι  τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι κα Ματίνα Γκίνη και Καλομοίρα Κώνστα. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Αναστασία Μουρίκη, κ. Ιωάννης Τσακάλης. Ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Ηλίας. Ο επικεφαλής παράταξης ‘’Δράση Πολιτών’’ & δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Παρθενίου. Ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας κ. Γιάννης Γιαννίκος. Η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας κα. Νικολίτσα Παπανικολάου. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου κα. Δήμητρα Κρίκη καθώς και Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για