ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

28/02/2024

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη με όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο των συναντήσεων γνωριμίας και ενημέρωσης.
Οι συναντήσεις χαρακτηρίστηκαν από το πλήθος των συμμετεχόντων και το ζωηρό ενδιαφέρον που επέδειξαν τα μέλη των ΚΑΠΗ προκειμένου να θέσουν στον Δήμαρχο όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Εστίασαν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη ακόμα περισσότερων δραστηριοτήτων και περαιτέρω βελτίωσης των συνθηκών.
Ο Γ. Κουτελάκης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσουν κανονικά τα προγράμματα όπως οι εκδρομές και οι επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα κ.α. ενώ θα παραμείνει το καθεστώς των δωρεάν παροχών του Δήμου προς τους ηλικιωμένους όπως κολυμβητήριο, γυμναστήριο, γιατρός συνταγογράφησης ειδικά για τα ΚΑΠΗ, πρόγραμμα φυσικής ενδυνάμωσης κ.λπ.
Ο Δήμαρχος επίσης τόνισε ότι στόχος είναι κάθε ΚΑΠΗ έχει τον δικό του κοινωνικό λειτουργό κι ότι η διαδικασία πρόσληψης είναι σε εξέλιξη, ενώ ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους για πρόσληψη χορωδού για την χορωδία τους.
Τον Γ. Κουτελάκη συνόδευε στις επισκέψεις του η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κατερίνα Κουτετέ.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για