Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού

Θερμή η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού στο κάλεσμα του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, για τη συγκέντρωση τροφίμων, με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλες τις δημοτικές ενότητες ,το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

saronikos pantopwleioΘερμή η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού στο κάλεσμα του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, για τη συγκέντρωση τροφίμων, με σκοπό την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλες τις δημοτικές ενότητες ,το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.
 

Χάρη στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύθηκε με είκοσι ένα καρότσια supermarket γεμάτα τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν στις οικογένειες των δικαιούχων.

 
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, υπεύθυνος για τη λειτουργία του  Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Σταμάτης Γκίνης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσους προσέφεραν από το περίσσευμα αλλά και το υστέρημά τους, το οποίο είναι πάνω από όλα περίσσευμα ψυχής και ανθρωπιάς προς τους πάσχοντες συμπολίτες. Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει και στους εθελοντές του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο, ώστε να πάρει σάρκα και οστά αυτή η πράξη αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού λειτουργεί ήδη από τις αρχές του 2015, φροντίζοντας 180 οικογένειες. Χωρίς καμιά πρόθεση κοινωνικού στιγματισμού των δικαιούχων, παρέχεται βοήθεια, με απώτερο στόχο την ομαλή ενσωμάτωση των οικογενειών στον κοινωνικό ιστό.

 
Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι ιδιώτες εθελοντές αλλά και εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για