«Σπιτική Κουζίνα για όλους» στον Δήμο Ιλίου: το ανθρώπινο πρόσωπο στην πράξη

Ο Δήμος Ιλίου ενισχύει το δίκτυο των Κοινωνικών του Δομών θέτοντας σε λειτουργία από την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 τη «Σπιτική Κουζίνα», μία ακόμη κοινωνική δράση που έχει σκοπό να προσφέρει καθημερινά γευστικό και ποιοτικό φαγητό σε όλους, σε χαμηλή τιμή.

spitiki kouzina ilionΟ Δήμος Ιλίου ενισχύει το δίκτυο των Κοινωνικών του Δομών θέτοντας σε λειτουργία από την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 τη «Σπιτική Κουζίνα», μία ακόμη κοινωνική δράση που σκοπό έχει, αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να προσφέρει καθημερινά γευστικό και ποιοτικό φαγητό σε όλους, σε χαμηλή τιμή, συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα ζωής και την ανακούφιση των ανθρώπων από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και ιδιαίτερα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Παράλληλα, μέρος των γευμάτων θα διατίθενται δωρεάν στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιλίου.

 

Κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:00 έως 16:00 η «Σπιτική Κουζίνα» του Δήμου Ιλίου θα προσφέρει φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, με 2,5€ στο σημείο διανομής που βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Ιλίου, στην οδό Χρυσηίδος.

 

Πρόκειται για μια εξαιρετικής κοινωνικής σημασίας πρωτοβουλία του Δήμου Ιλίου που υλοποιείται με αίσθημα ευθύνης στο πνεύμα της έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, σε μια εποχή δυσμενών κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για