Τελετή ορκωμοσίας Δήμου Παλλήνης

Στην κατάμεστη αίθουσα των εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παλλήνης στο Γέρακα, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού & των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Παλλήνης, χοροστατούντος του Σε β. Μη τρο πο λί τη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, οί Βουλευτές κκ. Ασπραδάκης, Βρεττός, Καντερές, Βλάχος, Μπούρας, ο πολιτευτής & τέως Υπουργός κ. Σταύρου, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κισκήρα, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτης. ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπαρούτας και πλήθος κόσμου.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παλλήνης κύριος Αθανάσιος Ζούτσος, αφού ανέγνωσε χαιρετισμό του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριου Γιάννη Ραγκούση, συνεχάρη όλους τους εκλεγμένους, διαβεβαιώνοντας την άψογη συνεργασία, για την επίλυση των προβλημάτων του νέου Δήμου.
Ακόμη, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα υλοποίησης του προγράμματος της νέας Δημοτικής Αρχής, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία των ημερών μας.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για