Έναρξη 30ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη ξεκινά το επετειακό 30ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, που φέτος είναι αφιερωμένο στον ιδρυτή του, τον Επίτιμο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Βασίλειο Ξύδη.

Έχοντας στη σκηνή μαζί της την ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Παυλίνα Βουλγαράκη, η Δήμητρα Γαλάνη θα παρουσιάσει το best of μιας 55χρονης καριέρας.

Το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός της πόλης μας, που συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και όχι μόνο, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στις τέχνες και τον πολιτισμό και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού, του ΕΟΤ και της ΚΕΔΕ.

Με σύνθημα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ θα φιλοξενηθούν και αυτό το καλοκαίρι τα σπουδαιότερα θεατρικά και μουσικά σχήματα του καλοκαιριού, καθώς και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Και αυτή τη χρονιά η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ εξασφαλίζει σε όλους τους Νέους/ες της πόλης ηλικίας 18-30 ετών την ελεύθερη είσοδο στις εκδηλώσεις (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση).

Για τη συναυλία ΓΑΛΑΝΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ μπορείτε ήδη να προμηθευτείτε εισιτήρια ηλεκτρονικά από το TICKET SERVICES- www.ticketservices.gr.

Επίσης από Δευτέρα 27/5 θα διατίθενται εισιτήρια και από το Γραφείο Φεστιβάλ- Αναστάσεως 90 Παπάγου (Δευτέρα – Παρασκευή ώρες: 09:00-14:00)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20€ Α Ζώνη, 18€ Β Ζώνη, 15€:Κάρτα δημότη, /Ανέργων/Φοιτητικό/Άνω των 65/ ΑμεΑ. 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για