25η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς.15.12.2021

25η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς.

Θέματα:

1. Έγκριση 8ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2021.

2. Έγκριση 10ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Κηφισιάς οικ. έτους 2021

3. Επί της απόφασης του συμβουλίου της κοινότητας Κηφισιάς για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού της κοινότητας Κηφισιάς για το οικ. έτος 2022.

4. Επί της 38/2021 απόφασης της κοινότητας Νέας Ερυθραίας για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού της κοινότητας Ν. Ερυθραίας για το οικ. έτος 2022.

5. Επί της 8/2021 απόφασης του συμβουλίου της κοινότητας Εκάλης για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού της κοινότητας Εκάλης για το οικ. έτος 2022.

6. Επί της 794/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την καταβολή αποζημίωσης λόγω απαλλοτρίωσης και τον εξωδικαστικό καθορισμό τιμής μονάδας.

7. Έγκριση του πρακτικού 2/2021 της Επιτροπής προσδιορισμού αξίας ακινήτων για την μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα, για ιδιοκτησία Κ.Α. 010417 στο Ο.Τ. 614 της περιοχής «Αγία Κυριακή» του Δήμου Κηφισιάς  Ν. Αττικής (προτεινόμενη τιμή εξωδικαστικού συμβιβασμού)

8. Γνωμοδότηση περί όχλησης ή μη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «εμπορικό κατάστημα», <επιχείρηση λιανικού εμπορίου, πρατήριο άρτου, γάλακτος, ειδών ζαχαροπλαστικής και τυποποιημένων ειδών παντοπωλείου) επί της οδού Φιλυρών αρ. 15, Ο.Τ. 169Α στη Δημοτική Κοινότητα Κηφισιάς του Δήμου Κηφισιάς.

9. Γνωμοδότηση περί όχλησης ή μη αιτούμενης χρήσης  «εμπορικό κατάστημα», <εμπορικό κατάστημα, παιχνίδια, ενδύματα, υποδήματα> επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 1, Ο.Τ. 73 στη Δημοτική Κοινότητα Κηφισιάς του Δήμου Κηφισιάς.

10. Συμπλήρωση της υπ’ αρ. 182/21 απόφασης του ΔΣ, η οποία αφορά τον ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δήμου Κηφισιάς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

11. Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου Κηφισιάς στο σχολικό συμβούλιο του Αναξαγόρειου Γενικού Λυκείου Νέας Ερυθραίας.

12. Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας Κ.Α. του Κύριλλου, του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Αμαρουσίου με ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Προσχολικής Αγωγής.

13. Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας Μ.Σ. του Δημητρίου, του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Αγ. Στεφάνου με ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Προσχολικής Αγωγής.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για