7η Συνεδρίαση του Δ. Σ. του Δήμου ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ την ΠΕ. 25-4-24 και ώρα 18:00

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

ΘΕΜΑ 1. Συζήτηση του υπ’ αριθ. 9153/16-04-2024 αιτήματος της «Κίνησης των κατοίκων για τη διάσωση της πλατείας 28ης Οκτωβρίου», σχετικά με τις εναλλακτικές προτάσεις για την ανέγερση της σχολικής μονάδας στην Κοινότητα Παπάγου.

ΘΕΜΑ 2. Ψήφισμα σχετικά με την υιοθέτηση εισήγησης του Δήμου Μαραθώνα για την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου.

ΘΕΜΑ 3. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στο Δίκτυο Δήμων για την πολιτική προστασία, την ανθεκτικότητα και την αειφορία με διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ».

ΘΕΜΑ 4. Έγκριση διεξαγωγής του Καλοκαιρινού CAMP.

ΘΕΜΑ 5. Έγκριση διεξαγωγής του προγράμματος θαλάσσιων μπάνιων του τμήματος Κ.Α.Π.Η.

ΘΕΜΑ 6. Καθορισμός τρόπου κατανομής και χρήσης των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στους εκπροσώπους των πολιτικών κόμματων, των συνασπισμών των πολιτικών κομμάτων και των συνδυασμών υποψηφίων, για την προεκλογική τους προβολή εν όψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΘΕΜΑ 7. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

ΘΕΜΑ 8. Έγκριση της υπ’ αριθ. 72/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, σχετικά με την κατάργηση της θέσης περιπτέρου στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ξανθίππου στην Κοινότητα Χολαργού.

ΘΕΜΑ 9. Εξέταση αιτημάτων κοπής δέντρων επί των οδών:
• Κοινότητα Παπάγου
α. Κορυτσάς 73.
• Κοινότητα Χολαργού
α. Ψαρών 8,
β. Ελ. Βενιζέλου 43.

ΘΕΜΑ 10. Λήψη Απόφασης για τη διοργάνωση του 30ου επετειακού φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού προς τιμήν του Επίτιμου Δημάρχου Βασίλειου Ξύδη.

ΘΕΜΑ 11. Παραχώρηση σχολικών χώρων.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για