Ξεκινούν οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για την εγγραφή στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας για το έτος 2024-2025

Ξεκινούν οι δηλώσεις ενδιαφέροντος εκ μέρους των γονέων για την φιλοξενία παιδιών στους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από τις 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024..

Με στόχο την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των γονιών οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν, για ακόμη μία χρονιά, ηλεκτρονικά μέσα από εξειδικευμένη πλατφόρμα που θα βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας. .(www.mandras- eidyllias.gr).

Ειδικότερα:

Για την δήλωση του ενδιαφέροντος σας και την συμπλήρωση της σχετικής πλατφόρμας συνδεθείτε στο link :https://forms.gle/ae5nik38ufwLzyzb7

Υπενθυμίζουμε στους γονείς πως θα πρέπει να παρακολουθούν επισταμένα και συνεχώς την διαδικασία εγγραφής στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς μέσω ΕΣΠΑ από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. καθώς οι γονείς που προσκομίζουν δελτία εισόδου (voucher) βρίσκονται σε προτεραιότητα, σύμφωνα με την δυναμικότητα των παιδικών σταθμών.

Σχετικές ανακοινώσεις για την εγγραφή με πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα δημοσιευθούν τόσο στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ

(https://www.eetaa.gr/) αλλά και σε άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (δελτία ειδήσεων, ιστοσελίδες κλπ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για