Ανέλκυση Ναυαγίου στο Δήμο Γλυφάδας

Με τη συνδρομή της πολιτικής προστασίας του Δήμου Γλυφάδας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το βράδυ του Σαββάτου, 25 Απριλίου 2015, η ανέλκυση ενός σκάφους που είχε βυθιστεί στην τρίτη Μαρίνα Γλυφάδας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 25 Απριλίου 2015, η ανέλκυση ενός σκάφους που είχε βυθιστεί στην τρίτη Μαρίνα Γλυφάδας. Το σκάφος ήταν μήκους 25 μέτρων και είχε βυθιστεί το 2012. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ, με τη συνδρομή της πολιτικής προστασίας του Δήμου Γλυφάδας.

 

«Μετά από συντονισμένες και μεθοδικές προσπάθειες, πετύχαμε τη δύσκολη ανέλκυση ενός σκάφους που βρισκόταν εδώ και τρία χρόνια στο βυθό του Σαρωνικού. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους όσους βοήθησαν στο να απομακρυνθεί μια εστία ρύπανσης από τη θάλασσα. Οι μαρίνες της Γλυφάδας θα γίνουν πρότυπο προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος και ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού», δήλωσε μετά το πέρας της ανέλκυσης ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

 

Η επιχείρηση εντάσσεται σε ένα πλαίσιο ενεργειών της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση και την προβολή των μαρινών, αλλά και για τον καθαρισμό και τη φροντίδα ολόκληρου του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας.

 

glyfada nauagio 1 glyfada nauagio 2

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για