Δήμος Ηρακλείου Αττικής: παραδίδονται 5 παδικές χαρές με βεβαίωση καταλληλότητας

Βεβαίωση καταλληλότητας από την Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Βόρειου Τομέα Αθηνών πήραν οι πρώτες πέντε (5) παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, έτοιμες, ασφαλείς και πιστοποιημένες, πλέον, για να χρησιμοποιηθούν από τους μικρούς Ηρακλειώτες.

hrakleio paidiki xaraΒεβαίωση καταλληλότητας από την Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών Βόρειου Τομέα Αθηνών πήραν οι πρώτες πέντε (5) παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, έτοιμες, ασφαλείς και πιστοποιημένες, πλέον, για να χρησιμοποιηθούν από τους μικρούς Ηρακλειώτες.

 

Η δημοτική αρχή της πόλης προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε όλες εκείνες τις παρεμβάσεις που χρειάστηκαν ώστε να ανακαινιστούν οι παιδικές χαρές – με νέα δάπεδα και σύγχρονα όργανα – προκειμένου να εξασφαλίσουν την πιστοποίηση, σύμφωνα με τις επιταγές της τελευταίας νομοθεσίας.

 

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές επί των οδών:

–    Κολοκοτρώνη και Βίτσι
–    Κολοκοτρώνη και Τριπόλεως
–    Σωκράτους και Αριστοτέλους
–    Αγίου Λουκά και Αγίου Γεωργίου
–    Μενελάου και Τερτσέτη

 

«Χάρη στις έγκαιρες ενέργειες της προκατόχου μου, Μαριάννας Ζούρου, ολοκληρώθηκαν όλες εκείνες οι απαιτούμενες εργασίες για να μπορέσουμε σήμερα να έχουμε λειτουργικές, ασφαλείς και πιστοποιημένες τις πρώτες παιδικές χαρές της πόλης μας. Η Τεχνική Υπηρεσία θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, προκειμένου, σύντομα, να έχουν την ίδια, ευτυχή κατάληξη και οι υπόλοιπες παιδικές χαρές του Ηρακλείου», σχολιάζει ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για