Διοργάνωση στίβου “Kids Athletics” στο Δήμο Κηφισιάς

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η διοργάνωση στίβου “Kids Athletics” για τα παιδιά της έκτης Δημοτικού των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η διοργάνωση στίβου “Kids Athletics” για τα παιδιά της έκτης Δημοτικού των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο.

Την  ειδική αθλητική εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων, τον ΣΕΓΑΣ και το Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς. Η διοργάνωση “Kids Athletics” τελεί υπό την αιγίδα της  IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και έχει σκοπό την ανακάλυψη ταλέντων και τη διάδοση του Κλασικού Αθλητισμού.

 

kifisia kids 1 kifisia kids 2

 

Οι  μαθητές της Στ΄ τάξης με την εποπτεία των δασκάλων τους και την καθοδήγηση των γυμναστών τους συμμετείχαν στις αθλητικές δραστηριότητες, διασκέδασαν και γνώρισαν  τα αγωνίσματα του Στίβου μέσω του παιχνιδιού. Το τέλος της διοργάνωσης βρήκε τους 350 μαθητές και μαθήτριες του Δήμου κατενθουσιασμένους από την πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία που βίωσαν.

Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος συνομίλησε με τους μαθητές και τους παρότρυνε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και ν’ ασχοληθούν με αυτόν ανακαλύπτοντας τα ιδανικά του.

Κοντά στους μαθητές βρέθηκαν ο Πρόεδρος του οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σταύρος Ζαπάντης και ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, οι οποίοι ενθάρρυναν την προσπάθεια τους και την επιβράβευσαν με το πιο θερμό χειροκρότημα. Στην εκδήλωση παρίστατο επίσης και ο Αθλητικός Όμιλος “Ολυμπιάδα” Κηφισιάς.

 

kifisia kids 3 kifisia kids 4

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για