Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά, με δική του ομάδα, στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου 2015.

chrohnΟ Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας θα συμμετάσχει για πρώτη χρονιά, με δική του ομάδα, στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015.

 

Η διοργάνωση μάλιστα, πέρα από τη συμμετοχή της ομάδας στον αγώνα, στηρίζει το Σύλλογο εντάσσοντάς τον στο διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο έχει στόχο τη συγκέντρωση εσόδων προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων – οργανώσεων που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο.

 

Στόχος είναι η δημιουργία μιας πολυμελούς ομάδας που θα τρέξει για το Σύλλογο προκειμένου να προβληθούν οι δράσεις του τελευταίου, να καταστεί ευρύτερα γνωστός και κυρίως να εξοικειωθεί το κοινό με τη Νόσο του Crohn και την Ελκώδη Κολίτιδα.

 

Πέρα από την κλασική διαδρομή από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000 μ. και 10.000 μ. ενώ προσφέρεται η δυνατότητα και σε μαθητές δημοτικού να διανύσουν 1.000 μ.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να τρέξουν εκπροσωπώντας το Σύλλογο θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 στους εκπροσώπους του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, κ. Τσιούρα Ηρακλή (κιν. 6942603976), και στη Χαλκιδική, κ. Κατερτζή Θεανώ (κιν. 6979090528).

 

«Τα άτομα με νόσο του Crohn και ελκώδη κολίτιδα αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι πραγματικοί πρωταθλητές στον αγώνα της ζωής! Ελάτε να τρέξουμε μαζί, δίνοντας δύναμη και αισιοδοξία σε κάθε συνασθενή μας! Ραντεβού, στην αφετηρία! Άλλωστε η συμμετοχή μετράει, γιατί όλοι είμαστε νικητές στον αγώνα για ζωή!», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για