Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ Δήμου Περιστερίου

Ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις στο Δήμο Περιστερίου και στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για το 2016.

Στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για το 2016 ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις.

H είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

 

peristeri kinhmatotheatro efiΣάββατο 6 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ταξίδι στη Φανταστική Ατλαντίδα». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας ταξιδεύει στην φανταστική Ατλαντίδα, σε μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια, γέλιο και μηνύματα για τα ιδανικά και τις αξίες της ζωής.

 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Η επιστροφή των παραμυθιών». Ένα έργο που παρουσιάζει με τρόπο χιουμοριστικό, διασκεδαστικό και σύγχρονο, την συμπόρευση βιβλίου και νέας τεχνολογίας από το Θέατρο ΜΠΟΕΜ.

 

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30. Αφιέρωμα στη Γιορτή της Αγάπης «Inside Us». H ομάδα “Around Us” παρουσιάζει ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία, και την προσωπική αλήθεια μέσα από μία χορευτική παράσταση που σχεδίασαν η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου και η Ελίνα Τσίμπρου.

 

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «…Με νιαρ με γουφ και γκαρ γκαρ γκαρ». Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

 

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ώρα 19:30«Ας μιλήσουν τα τραγούδια». Τραγούδια του Δήμου Μούτση μέσα από τα οποία αποκαλύπτεται η πολυδιάστατη μουσική πορεία του συνθέτη, ερμηνευμένα από την  Ορχήστρα Έντεχνης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου.

 

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ιστορίες του Δάσους». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει ένα έργο που αναφέρεται στην προστασία και την προσφορά του δάσος στον άνθρωπο.

 

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Τα Τρία Γουρουνάκια». Οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι, βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς σε μια διαδραστική παράσταση από το θέατρο L&S.

 

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης Μασκαράς». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά.

 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Η επιστροφή των παραμυθιών». Ένα έργο που παρουσιάζει με τρόπο χιουμοριστικό, διασκεδαστικό και σύγχρονο, την συμπόρευση βιβλίου και νέας τεχνολογίας από το Θέατρο ΜΠΟΕΜ.

 

Σάββατο 5 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Χρυσομαλλούσα η Γοργόνα». Ένα έργο με μηνύματα κατανοητά στα παιδιά, για την μόλυνση των ακτών και του βυθού της θάλασσας από το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ”.

 

Κυριακή 6 Μαρτίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Πέτα, Λούδα!». Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets Svit” παρουσιάζει μια παράσταση με κούκλες, θέατρο σκιών, ζωγραφική με άμμο και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

 

Δευτέρα 7 Μαρτίου, ώρα 19:30. Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μουσικό αφιέρωμα για την προσφορά της Γυναίκας.

 

Σάββατο 12 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση Καραγκιόζη «Το Γαϊτανάκι του Καραγκιόζη». Θέατρο Σκιών από τον θίασο του Ηλία Καρελλά

 

Κυριακή 13 Μαρτίου, ώρα 11:00. Παιδική παράσταση «Βατραπουνζέλ». Το Θέατρο Ρετρό παρουσιάζει ένα χοροθεατρικό έργο, βασισμένο σε παραμύθια των Αδερφών Γκριμ.

 

Σάββατο 19 Μαρτίου, ώρα 17:00. Παράσταση μαριονέτας «Ο Μικρός Πρίγκιπας». Το θέατρο μαριονέτας “ΓΚΟΤΣΗ” μας παρουσιάζει την ιστορία του μικρού πρίγκιπα, σε ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους.

 

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για