«Σινεμά ο Παράδεισος» στη Γλυφάδα

Ένα δροσερό κινηματογραφικό δίμηνο σχεδίασε ο Δήμος Γλυφάδας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης με πλήθος προβολών αγαπημένων ταινιών σε υπαίθριους χώρους της Γλυφάδας.

glyfada sine paradeisosΈνα καλοκαίρι κινηματογραφικών προβολών σε υπαίθριους χώρους εγκαινίασε πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Γλυφάδας, με την προβολή της παιδικής ταινίας «Το νησί των πειρατών» στο οικολογικό πάρκο Ευρυάλης. Μέχρι και τον Αύγουστο, γνωστές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά θα προβάλλονται σε πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

Οι εκδηλώσεις, με τον τίτλο «Σινεμά ο Παράδεισος», προσφέρουν ένα δροσερό κινηματογραφικό δίμηνο στους δημότες, τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

 

 

«Διαλέξαμε ορισμένες από τις πιο ωραίες «γωνιές» της πόλης μας για να προσφέρουμε βραδιές κινηματογραφικών προβολών για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

 

«Αυτό το καλοκαίρι, όλη η Γλυφάδα γίνεται ένα θερινό σινεμά, όπου με ελεύθερη είσοδο όλοι μπορούν να απολαύσουν αγαπημένες ταινίες, ελληνικές και ξένες. Στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και προσφέρουμε μια διέξοδο διασκέδασης και «διαφυγής» στους πολίτες, που ειδικά αυτή την περίοδο οι περισσότεροι την έχουν ανάγκη».

 

 

Ακολουθεί το Αναλυτικό Πρόγραμμα των προβολών.

 

 

glyfada sine paradeisos 2

 

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για