Φεστιβάλ Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου 2015

Τα τμήματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο σε ένα διήμερο Φεστιβάλ την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι.

alimos festival thopaa 1Να ανακαλύψουν μαζί τη χαρά, το παιχνίδι, την ελεύθερη έκφραση, την τέχνη και τη δημιουργία, τη φροντίδα της σωματικής και ψυχικής υγείας καλεί όλους τους πολίτες ο Δήμος Αλίμου. Ν΄ ανακαλύψουν μαζί τους δρόμους για μια πιο βαθιά σχέση με τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

 

Τα τμήματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο σε ένα διήμερο Φεστιβάλ την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι, για να ανακαλύψουν ξανά παρέα το παιδί που κρύβουν μέσα τους, να γνωρίσουν πως μέσα από την φροντίδα του εαυτού του μαθαίνει κανείς να αγαπά, να συνειδητοποιήσουν τις ευεργετικές ιδιότητες της συνδημιουργίας.

 

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στους παρακάτω χώρους:

 

– Πλατεία Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι
– Θέατρο Μαίρη Αρώνη
– Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Ιωνίας 96)

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων: ιστοσελίδα Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για