ΣΠΑΤ: Εθελοντική Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, και τους Δήμους – Μέλη του, Γαλατσίου – Νέας Ιωνίας – Φιλοθέης, Ψυχικού, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (Σ.Π.Α.Τ), διοργανώνει Εθελοντική Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 10 π.μ.

spat logoΟ Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (Σ.Π.Α.Τ), συνεπής στην προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, συνεχίζει τη δραστηριότητά του και τη νέα φυτευτική περίοδο για το 2015, με Εθελοντική Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 10 π.μ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, και τους Δήμους – Μέλη του, Γαλατσίου – Νέας Ιωνίας – Φιλοθέης, Ψυχικού.

 

Και τη νέα χρονιά όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με την παρουσία μας  την προσπάθεια για να ξαναγίνουν τα Τουρκοβούνια ένας υπερτοπικός πόλος πρασίνου για όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής.

 

Σημείο συνάντησης:

 

Από Λεωφ. Βεϊκου – με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία – Αμέσως μετά το 2ο parking Άλσους  Βεϊκου.

 

 

tourkovounia 2

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για