Εκδηλώσεις Δήμου Παλλήνης για την Ολοκλήρωση των Αθλητικών Προγραμμάτων 2010-2011

Ήταν μια γιορτή χαράς και ζωντάνιας. Το 1ο Αθλητικό κέντρο Γέρακα πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα.
Επιδείξεις ενόργανης γυμναστικής και ταε κβο ντο, παραδοσιακοί χοροί. Εκατοντάδες κορίτσια και αγόρια, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στις εκδηλώσεις με τις οποίες έπεσε η αυλαία της αθλητικής περιόδου 2010 – 2011.
Το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Γονείς, συγγενείς και δημότες της πόλης γέμισαν τις εξέδρες, για να θαυμάσουν τους μικρούς αθλητές, που έχουν όνειρα για διακρίσεις.
Κλειδί της επιτυχίας η καθοδήγηση των γυμναστών καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Με κέφι και μεράκι μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού. Πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, ευγενής άμιλλα.
Όλοι βραβεύτηκαν με ένα μετάλλιο από τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής. Μια δημοτική αρχή, που, με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γέρακα και με τα πολλά αθλητικά προγράμματα που διεξάγονται σε αυτές από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, επιδιώκει να προσφέρει στα μικρά παιδιά τα εφόδια που θα τους επιτρέπουν να καλλιεργούνται και να διακρίνονται μέσα από τον αθλητισμό.
Οι νεαροί συμμετέχοντες κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα, ένας αναμφισβήτητα πολύ καλός λόγος για να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για