Ευχαριστήριο για τις χορηγίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ύδρας.

Η απρόσκοπτη λειτουργία του κοινωνικού μας παντοπωλείου οφείλεται στη συνεχή συμμετοχή και ενεργοποίηση της κοινωνίας της Ύδρας αλλά και των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων. Η αμέριστη συμπαράστασή σας, η κοινωνική σας ευαισθησία και δικαιοσύνη, αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συμπαραστάτες όλους εσάς που σε κάθε κάλεσμά μας ή μη, είστε πάντοτε παρόντες και παρούσες έτοιμοι να συνεισφέρετε και να δημιουργήσετε ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ειδικότερα ευχαριστούμε από καρδιάς

·Το σωματείο θαλάσσιων ταξί Ύδρας <<ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΑΟΥΛΗΣ>>για τη δωρεά τους στη μνήμη του πολυαγαπημένου συμπολίτη μας και συναδέλφου τους Βαγγέλη Γκιώνη, σε προϊόντα λαδιού.

·Την κα. Πόπη Σωτηροπούλου για τις δωρεές στη μνήμη του αγαπημένου της συζύγου, π. Δημοτικού συμβούλου Αναστασίου Σωτηρόπουλου σε προϊόντα παντοπωλείου.

·Στον στυλοβάτη του κοινωνικού μας παντοπωλείου κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, που με τη συνεισφορά του στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου μας, μέσω των συνεχόμενων δωρεών του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, δίνει ανάσες χαράς, ελπίδας και διατήρησης της κοινωνικής συνοχής του Νησιού μας.

·Στον κ. Αλέξη Βερούκα που πάντα είναι παρών να ενισχύσει με τον οποιανδήποτε τρόπο τους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη προσφέροντάς τους έμπρακτα αγάπη, αλληλεγγύη και ελπίδα.

·Τον φιλυδραίο Guillaume Clavel για την δωρεά του σε είδη πρώτης ανάγκης.

·Την κα. Κυριακή Παστού για τις συνεχείς δωρεές της σε είδη παντοπωλείου.

·Την κα. Γεωργία Κιάφα για τις δωρεές της σε είδη παντοπωλείου.

·Τον κ. Δημήτρη Τσαγκάρη, τον κ. Παναγιώτη Ευστρατίου, τον κ. Ιωάννη Καραγιάννη και την κα. Πασχαλιώ Γεωργιάδη για τις δωρεές τους σε είδη γλυκισμάτων.

·Τον κ. Ιωάννη Μήτσιου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενισχύει τη δομή μας σε είδη πρώτης ανάγκης.

·Τον κ. Δημήτρη Λεριό για τις δωρεές του σε είδη παντοπωλείου.

·Τον κ. Αντώνη Σαλιαγκόπουλο που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενισχύει τη δομή μας σε είδη παντοπωλείου.

Να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες συμπολίτες μας που πάντα με τη δυναμική τους συμμετοχή συνέβαλαν σημαντικά στη συγκέντρωση σχολικών ειδών και Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του κοινωνικού μας παντοπωλείου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κατά τη διάρκεια του έτους μας προσφέρετε ρουχισμό, υπόδηση και παιχνίδια για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών της δομής μας αλλά και διαφόρων άλλων σωματείων που στέλνονται από εμάς με σκοπό την κάλυψη βασικών αναγκών ευάλωτων ευπαθών ομάδων.

Ενδεικτικά σας αναφέρω αποστολή ιματισμού στην ανθρωπιστική πρωτοβουλία «ΓΕΦΥΡΕΣ» όπου προσφέρθηκαν σε προσφυγικό πληθυσμό από τη Συρία, το Ιράν, Ιράκ και την Τουρκία.

Να εκφράσουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας και σε αυτούς που επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι ενώ προσφέρουν ποικιλοτρόπως.

Στον κ. Νικόλαο Μαραγκό για τις αμέτρητες χορηγίες του στην μεταφορά προϊόντων από και προς την Ύδρα.

Καθώς και την μεταφορική του κ. Νικολάου Κατσάβελα για τη δωρεάν μεταφορά προϊόντων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εργαζόμενη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας κα. Κάντιω Αναργύρου που μέχρι πρότινος τα έβγαζε εις πέρας μόνη της.

Ευχαριστίες επίσης οφείλονται στον Φάνη Παπανικολάου για τη βοήθειά του σε οτιδήποτε τον χρειαστούμε!

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους αφανείς συμπαραστάτες μας, τους απλούς πολίτες, οι οποίοι μας ενισχύουν στα καλάθια αγάπης που βρίσκονται στα τοπικά σούπερ μάρκετ, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου.

Οι πρωτοβουλίες αυτές αποδεικνύουν ότι δε μένουμε ούτε αδιάφοροι, ούτε απαθείς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε Υγεία σε όλους και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή του Νησιού μας με κάθε πρόσφορο μέσο!

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για