ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚH ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΑΤΤΙΚHΣ – ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΙΩAΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στην “ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ”, αποφάσισαν οι Δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, στις Εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ της ΠΕΔΑ. Η παράταξη του νυν προέδρου της, Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, έλαβε 176 ψήφους (57%-16 έδρες ) σε σύνολο 309 ψηφοδελτίων και έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. της ΠΕΔΑ.

Πρώτος σε ψήφους, μεταξύ των υποψηφίων μελών του νέου Δ.Σ. εξελέγη ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Ιωάννης Ηλίας, με 117 ψήφους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΑΣΠΡΌΠΥΡΓΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΗΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΣ ΠΕΔΑ

“Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά, τους συναδέλφους μου Δημάρχους και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔΑ, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στην παράταξη “Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής”, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο και για την εκλογή μου, στην πρώτη θέση των Συμβούλων, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε, η ΠΕΔΑ θα εξακολουθήσει να είναι αρωγός και στυλοβάτης των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής, στη συλλογική μας προσπάθεια για ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου, επ’ ωφελεία των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν”.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για