Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Τετάρτη, 28/02/2024

– Κλειστή η οδός Τρωάδος από την οδό Αγίου Ιωάννου έως την οδό Καρβελά, από τις 07.30 έως 15:30, λόγω εργασιών σκυροδέτησης νέας οικοδομής. Τα οχήματα θα διέρχονται ως εξής: α) από την οδό Αγίου Ιωάννου (ρεύμα ανόδου) – αριστερά στην οδό Ασημακοπούλου – αριστερά στην οδό Καρβελά – δεξιά στην οδό Τρωάδος και β) από την οδό Αγίου Ιωάννου (ρεύμα καθόδου) – δεξιά στην οδό Ασημακοπούλου ή Αγαμέμνωνος – αριστερά στην οδό Καρβελά – δεξιά στην οδό Τρωάδος.

– Απαγορεύεται στάση και στάθμευση όλο το 24ωρο στην οδό Ελβετίας στο ύψος της Πλατείας Αγίου Ιωάννη, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης πεζοδρομίου. Σε όλο το μήκος της οδού που ισχύει η απαγόρευση έχει τοποθετηθεί προειδοποιητική σήμανση.

– Κλειστή όλο το 24ωρο θα είναι η οδός Ορχομενού, από Τυρνάβου έως Παναγούλη, λόγω ανακατασκευής της. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι.

– Κλειστή η οδός Ειρήνης, από Σιώκου-Ναυπλίου μέχρι Γιαβάση, από τις 07.30 έως 15:30. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ολοκλήρωσης των εργασιών σκυροδέτησης το κλείσιμο της οδού παρατείνεται μέχρι τις 18.00. Εξυπηρετούνται όλο το 24ωρο οι παρόδιοι κάτοικοι και σχολικά λεωφορεία. Μετά το πέρας των εργασιών και μέχρι το επόμενο πρωί η οδός παραμένει ανοιχτή.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.

Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για