Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες σε 550 παιδιά μοίρασε ο Δήμος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου εξασφάλισε το Πασχαλινό τραπέζι σε 1.500 άπορες, άνεργες, μονογονειακές και χαμηλόμισθες οικογένειες.

peristeri pasxaΟ Δήμος Περιστερίου μοίρασε Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες σε 550 παιδιά και εξασφάλισε το Πασχαλινό τραπέζι σε 1.500 άπορες, άνεργες, μονογονειακές και χαμηλόμισθες οικογένειες.

 

Για μια ακόμη χρονιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη πραγματοποιήθηκε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, η διανομή των Πασχαλινών δώρων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σ’ αυτές τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τα Πασχαλινά δώρα περιείχαν φυσικά την Πασχαλινή τους λαμπάδα, τσουρέκι και σοκολατένιο αυγό.

 

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Περιστερίου εξασφάλισε το Πασχαλινό τραπέζι σε 1.500 οικογένειες, διανέμοντας κρέας και τρόφιμα, στέκοντας δίπλα έμπρακτα και ακουμπώντας τα προβλήματα της κοινωνίας μας.

 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, ο κ. Παχατουρίδης αρκέστηκε να δηλώσει ότι: «Ανταποκριθήκαμε με κατανόηση και αγάπη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα γίνουν… καλύτερα. Χρόνια Πολλά σε όλους!”

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για