Προσφορά αλληλεγγύης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ιλίου από το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Β΄ Λαϊκής Αθηνών

Είδη διατροφής προσέφερε το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Β΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιλίου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του Δήμου να στηρίξει τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Είδη διατροφής (λαχανικά και φρούτα) προσέφερε το Σωματείο Επαγγελματιών Πωλητών Β΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2015, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιλίου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια του Δήμου να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης.

 

ilion laiki 1 ilion laiki 2

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τη συνηθισμένη του επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά, μίλησε με πολίτες και με πωλητές και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Σωματείου Β΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών κ. Δημήτριο Μουλιάτο, αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για τη δωρεά τους, δηλώνοντας:

«Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι του μόχθου, που μάχονται καθημερινά στις Λαϊκές Αγορές για την επιβίωση, δείχνουν την ευαισθησία τους προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Με τέτοιες αλληλέγγυες πράξεις μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, γιατί στους χαλεπούς αυτούς καιρούς, η ανθρωπιά είναι η μόνη αξία που μπορεί να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή.

 

Στις δύσκολες στιγμές που περνούν πολλοί συμπολίτες μας, δεν πρέπει να είναι, αλλά ούτε να αισθάνονται μόνοι. Ο Δήμος Ιλίου είναι στο πλευρό τους, ουσιαστικός συμπαραστάτης τους.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Σωματείο για τη σημαντική του συνεισφορά στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο».

 

ilion laiki 3 ilion laiki 4

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για