Πρόσκληση συμμετοχής σε Διαγωνισμό Graffiti από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Οι νέοι καλλιτέχνες graffiti καλούνται από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να «μεταμορφώσουν» σε χώρο αστικής τέχνης ένα δημόσιο τοίχο.

Οι νέοι καλλιτέχνες graffiti καλούνται από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να «μεταμορφώσουν» σε χώρο αστικής τέχνης ένα δημόσιο τοίχο.

 
Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Σούπερ Ήρωες και Ήρωες Κόμικς» και δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του γκράφιτι, είτε ατομικά είτε ομαδικά!

 
Τον πρωτότυπο τρόπο να καλλωπιστεί ο γυμνός μακρύς τοίχος στην παιδική χαρά του Άλσους Εθνικής Αντιστάσεως σκέφτηκε η Επιτροπή Νεότητας του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο μήνυμα του Δήμου:

«Ελάτε να ομορφύνουμε την Πόλη μας και να διακοσμήσουμε έναν τοίχο με τους αγαπημένους μας Ήρωες! Οποιαδήποτε δημιουργική έκφραση είναι καλοδεχούμενη, με την προϋπόθεση ότι:

  •     θα είναι κατάλληλη για παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας,
  •     δεν θα προκαλεί το κοινό αίσθημα και,
  •     δεν θα προσβάλλει.

Εν όψει της εθελοντικής  δράσης της Let’s do it, τα μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού και της Επιτροπής Νεότητας του Δήμου μας, σας προσκαλούν να καθαρίσουμε όλοι μαζί το Άλσος και την παιδική χαρά Εθνικής Αντιστάσεως.

 

Στην συνέχεια οι νέοι καλλιτέχνες θα έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν με διαγωνισμό Graffiti!

 

Όποιος συμμετέχει θα έχει στην διάθεσή του μια επιφάνεια δύο μέτρων για να εκφράσει την ιδέα του με θέμα «Σούπερ Ήρωες και Ήρωες Κόμικς», την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει στο χρονικό περιθώριο των δύο ωρών».

 

 
Που: Κάλβου & Μαλακάσης, Ψυχικό

Πότε: Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο [email protected], ή να συμπληρώσει την φόρμα εδώ.
 

Πηγή ενημέρωσης: κα Βελίσσα Μουχλή, μέλος Επιτροπής Νεότητας, 213 2014 725

 

filothei graffiti

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για