Στον Υφυπουργό Υποδομών οι δήμαρχοι των επηρεαζόμενων Δήμων από τη διάνοιξη της Λ. Κύμης!

Στη συνάντηση των δημάρχων των τεσσάρων Δήμων που επηρεάζονται από την επικείμενη διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης.

Θέμα της συνάντησης ήταν να παρουσιαστούν στον υφυπουργό όλες οι ανησυχίες, ενστάσεις, προτάσεις και διεκδικήσεις από το έργο, που αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. 

Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης οι δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου και Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, με του οποίους συνεχίζεται η αδιάκοπη συνεργασία, προκειμένου να διεκδικήσουμε από κοινού το καλύτερο δυνατό για τις πόλεις μας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Η υπόθεση της διάνοιξης της Λ. Κύμης μας απασχολεί πολύ. Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών θέσαμε τα ζητήματα της έλλειψης ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης, το σοβαρό πρόβλημα εκτόνωσης των αέριων ρύπων της σήραγγας, την ανάγκη για ενσωμάτωση ισχυρών ανταποδοτικών έργων πάνω από την επιφάνεια του έργου στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης και την ανάγκη εκπόνησης επιπλέον μελετών. Σε συνεργασία με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων, συλλογικά, αντιμετωπίζουμε τα διαδημοτικά ζητήματα!».

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για