Στο πλευρό κάθε αθλητικού συλλόγου της πόλης!

Η στήριξη των αθλητικών σωματείων της πόλης μας είναι αυτονόητη και μας βρίσκει όλους συμμάχους στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι». 

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Σωτηρίου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Γιάννης Μέγας και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ηλιακού Χωριού, Γιώργος Στιβαχτής, παραβρέθηκαν στην κοπής πίτας του Φ.Ο. Πεύκης Νίκη Μαγκουφάνα, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με αθλητές και προπονητές για τις ανάγκες στήριξης των αθλητικών σωματείων της πόλης. 

Σε μήνυμά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης αναφέρει: 

«Είμαστε καθημερινά στο πλευρό κάθε αθλητικού συλλόγου της πόλης. Είναι βασική μας προτεραιότητα να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που φέρνει τους νέους και νέες του Δήμου μας πιο κοντά στον υγιή αθλητισμό και τις αξίες του. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου κα Βικτωρία Χατζήνα για τις άοκνες προσπάθειες της και το εξαιρετικό έργο που παρουσιάζουν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τις οικογένειές τους και πολλές επιτυχίες!»

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για