Συλλογή Φαρμάκων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου και οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου απευθύνουν κάλεσμα προς τους όλους τους δημότες της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στην Συλλογή Φαρμάκων, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρες 10.00 – 14.00, στην κεντρική πλατεία Ιλίου.

ilion Syllogh farmakwnΟ Δήμος Ιλίου και οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου απευθύνουν κάλεσμα προς τους όλους τους δημότες της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στην Συλλογή Φαρμάκων, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρες 10.00 – 14.00, στην κεντρική πλατεία Ιλίου.

 

Στον χώρο θα στηθεί ειδικό περίπτερο όπου θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες ενέργειες:

 

•    Συλλογή Φαρμάκων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου

 

•    Διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση κοινού για τις υπηρεσίες των Δομών

 

Τα φάρμακα που θα συλλέγονται μπορεί να προέρχονται από το προσωπικό φαρμακείο των πολιτών και δεν θα πρέπει να είναι ληγμένα, είτε να αγοραστούν από Φαρμακεία ειδικά για τον σκοπό αυτό. Ιδιαίτερα χρήσιμα για τη λειτουργία του Φαρμακείου είναι τα απλά αντιπυρετικά και αναλγητικά, στα οποία εμφανίζεται έλλειψη.

 

Είναι σκόπιμο να υπογραμμιστεί ότι ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι πολύ σημαντική, για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου που ολοένα και αυξάνονται.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για