Τετάρτη 10 Απριλίου παραδίδεται ο νέος κόμβος Μπλέσσα και Αργυροκάστρου

08 Απρ 2024

Τετάρτη 10 Απριλίου παραδίδεται ο νέος κόμβος Μπλέσσα και Αργυροκάστρου

Ολοκληρώνεται και παραδίδεται την Τετάρτη 10 Απριλίου νωρίς το πρωί προς χρήση στους κατοίκους
του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ο νέος κόμβος στην συμβολή των οδών Μπλέσσα και Αργυροκάστρου.

Ο νέος κόμβος εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις οδοσήμανσης και βελτίωση οδοστρώματος για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας», με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το έργο που ολοκληρώθηκε εντός προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, αυξάνει την οδική ασφάλεια της περιοχής που αποτελούσε εξ αρχής και πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Με τον νέο κόμβο που δημιουργήθηκε, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, σε ένα σημείο όπου δέχονταν υψηλό φόρτο αυτοκινήτων και γίνονταν αρκετά ατυχήματα ειδικότερα τις ώρες έναρξης και λήξης του σχολικού ωραρίου.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού δήλωσε: «Η ολοκλήρωση του νέου κόμβου, αποδεικνύει με έργα την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, να ενισχύσει τον ευαίσθητο τομέα της οδικής ασφάλειας στο Δήμα μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους οδηγούς της περιοχής, που όσο τα έργα εξελίσσονταν, έδειξαν την απαιτούμενη υπομονή στις διελεύσεις τους από παρακείμενους δρόμους, όσο και τους κατοίκους για την προσωρινή αναστάτωση που προκλήθηκε κατά την κατασκευή του έργου»

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για