17η Τακτική Διαδικτυακή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας .23.06.21

17η Τακτική Διαδικτυακή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας .23.06.21

 θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής
Αγωγής (ΠΑΚΠΠΑ) Δήμου Ελευσίνας-εισηγητής –Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύριος Οικονόμου

1. Αποδοχή παραίτησης από την θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής (ΠΑΚΠΠΑ) Δήμου Ελευσίνας.

Τεχνικά – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης

2. Έγκριση μονοδρόμησης τμήματος της οδού Χαριλάου Τρικούπη μεταξύ των οδών Σουλίου & Ωκεανίδων της Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας.

3. Έγκριση κυκλοφοριακής ρύθμισης επί της οδού Νίκου Καββαδία και επί της οδού Ζαφείρη Καλαθά της Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας.

Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού
Αρμόδια Αντιδ/χος κα. Σεβασμία Άνθη – Γκιόκα

4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας στην Δημοτική Μονοπρόσωπη ΑΕ της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας – Eleusis2021, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δράσεις που εντάσσονται στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και συγκεκριμένα η δράση <<TheWalk>>από την 5η Ιουλίου έως και την 7η Ιουλίου 2021 .

5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του προαύλιου χώρου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου, για την εκδήλωση αποφοίτησης της ΣΤ’ τάξεως την 25η Ιουνίου 2021.

6. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρων των σχολικών συγκροτημάτων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας , του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας & 1ου – 3ου Δημοτικών Σχολείων Μαγούλας, στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας για την υλοποίηση του Προγράμματος της ΚΕΔΕ « Θερινή Παιδική Κατασκήνωση 2021» για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου έως και 31η Ιουλίου 2021.

7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης προαύλιου χώρου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας, στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αποστόλων Ελευσίνας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων & Σαλαμίνος,προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση των προεόρτιων της συμπλήρωσης εκατό (100) ετών από την ίδρυση της Ενορίας των Αγίων Αποστόλων , την 28η Ιουνίου 2021.

ΓΕΝΙΚΑ

8. Επί αιτήματος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής για παραχώρηση χώρουπλατείας δίπλα στο Δημοτικό Αναψυκτήριο το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για