2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix στο Δήμο Αλίμου

Ο Δήμος Αλίμου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Feel Good Sports Club» διοργανώνουν την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 το 2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

alimos gran prixΟ Δήμος Αλίμου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Feel Good Sports Club» διοργανώνουν την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 το 2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix με τη στήριξη της Cyta. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Σύλλογο  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Με στόχο την άθληση, την υγεία αλλά και τη χαρά που προσφέρει ο μαζικός αθλητισμός, πέντε Δήμοι (Πειραιάς, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Άλιμος) συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση, προτρέποντας τους πολίτες τους να γνωρίσουν τα ευεργετικά οφέλη του τρεξίματος.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διοργάνωση διαφορετική από όλες τις άλλες. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί μια σειρά αγώνων RUNNING 10 χλμ. και 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά στους πέντε παραπάνω Δήμους της Αττικής. Θα υπάρχει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

 

Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις – αγώνες. Επιπλέον σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ. για παιδιά δημοτικού (Δ΄, Ε΄ ΣΤ΄).

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για