2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 30.01.2018

2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 30.01.2018

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση στην 2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 καλείστε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018και ώρα20:30στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση – Ενημέρωση σχετικά με τα ακίνητα της εταιρείας Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΠΥΡΚΑΛ) Ελευσίνας.

  2. Λήψη απόφασης για την υπαγωγή σε ρύθμιση της εταιρείας Χαλυβουργική Α.Ε.

  3. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου περί χρηματοδότησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας από τον Δήμο μας μηνός Δεκεμβρίου 2017 του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης.

  4. Λήψη απόφασης για τον Προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το έτος 2018.

  5. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της εργασίας «Καθαρισμός Πευκοκάμπιας» του Δήμου Ελευσίνας για το οικονομικό έτος 2018.

  6. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας για εκτυπώσεις εντύπων – φακέλων αλληλογραφίας με το λογότυπο του Δήμου.

  7. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της δαπάνης για την αμοιβή ορκωτών εκτιμητών.

  8. Λήψη απόφασης για την ανάγκη εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση Δημοτικού Κοιμητηρίου», προϋπολογισμού δαπάνης 58.319,33 €.

  9. Λήψη απόφασης σχετικά με την αποζημίωση του χώρου Αρχαιολογικού Μουσείου της περιοχής «ΒΟΤΡΥΣ-ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ».

  10. Λήψη απόφασης για την ανάγκη βιντεοσκόπησης των Δημοτικών Συμβουλίων.

  11. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της δαπάνης για την αμοιβή του Ιατρού Εργασίας για το ο.ε. 2018.

  12. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων αποχέτευσης (Β’ Φάση)».

  13. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συνδέσεις δημοτικών κτιρίων – σχολείων με το δίκτυο αποχέτευσης».

  1. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της Οικονομικής Δ/νσης για την υποβολή αιτήματος προς την Προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την έκδοση πράξης ανάληψης υποχρέωσης για την πραγματοποίηση δαπανών Παρελθόντων Οικονομικών Ετών (ΠΟΕ έτους 2017) – έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.216,00 €.

  2. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό της αμοιβής της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου για το χειρισμό δύο (2) εφέσεων της εταιρείας Χαλυβουργική Α.Ε.

  3. Επιστροφή ποσών σε δημότες.

  4. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού σε εταιρεία.

  5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας για την πραγματοποίηση των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων.

  6. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης διαμόρφωσης γηπέδου μπάσκετ στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας.

  7. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης αντικατάστασης θυρών και κατασκευής τοιχίου στο 10ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας.

  8. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης διαμόρφωσης αίθουσας πληροφορικής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας.

  9. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης προμήθειας και τοποθέτησης δαπέδου ασφαλείας στο 1ο Νηπιαγωγείο Ελευσίνας.

  10. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης επισκευής τουαλετών και αποχέτευσης στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για