21η τακτική διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας

ΤΕΧΝΙΚΑ – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης

1.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση ακινήτου ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ στο Ο.Τ. 41Ε του Δήμου Ελευσίνας για ενενήντα οκτώ (98) έτη στον Δήμο Ελευσίνας.

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου; «Διανοίξεις οδών, καθαιρέσεις και αποκαταστάσεις ρυμοτομούμενων στην περιοχή Αεροδρομίου της Δ.Ε. Ελευσίνας.

3. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή σταμπωτών δαπέδων τεσσάρων οδών στην Άνω Ελευσίνας (Αθ. Διάκου, Ραιδεστού, Σινασσού, Αλ. Παναγούλη)»

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπών του έργου: «Αντικατάσταση πλαστικού τάπητα Βοηθητικού Γηπέδου στο Ο.Τ. 258 του Δήμου Ελευσίνας στο Νομό Αττικής».

5. Λήψη απόφασης για την παράταση της σύμβασης ανάθεσης – ανάληψης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Επικαιροποίηση μελέτης αποχέτευσης ομβρίων υδάτων ΔΕ Μαγούλας».

6. Λήψη απόφασης για την 2η παράταση της σύμβασης ανάθεσης – εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη οριοθέτησης και διευθέτησης ρέματος Σαρανταπόταμου σε μη οριοθετημένα τμήματα Δ.Ε. Μαγούλας»

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ   Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Γεώργιος Κουρούνης

7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας στο ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, για την τέλεση των μαθημάτων παραδοσιακών χορών.

8. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου -3ου Γυμνασίου Ελευσίνας στον Σύλλογο «Παιδήλατο» για την υλοποίηση των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων.

9. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του ανοικτού γηπέδου που βρίσκεται εντός του προαύλιου χώρου του 2ου Γενικού Λυκείου Ελευσίνας στον Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας

Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α.

10.Επί αιτήματος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ελευσίνας για χορήγηση αδείας τοποθέτησης τριών τραπεζιών Πινγκ-πόνγκ σε κοινόχρηστους χώρους.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για