23 η Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Kηφισιάς 30.10.19

23 η Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Kηφισιάς 30.10.19

Σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο (αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» Δήμου Κηφισιάς) την 30-10-2019, ημέρα Τετάρτη καιώρα 19:30, στην 23η τακτική συνεδρίασητου Δημοτικού Συμβουλίου, με θέματα:

     Α. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου

Β. Συζήτηση προ ημερησίας διάταξης (διάρκεια συζήτησης 60΄+ 15΄των πολιτών)

Γ. Έκτακτα θέματα

     Δ. Τακτικά θέματα

  1. Εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Π.Ε.Δ.Α. (σύμφωνα με το π.δ. 94/2019 «Τροποποίηση π.δ. 75/2011 – Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων και Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας»).

  1. Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» .

  1. Περί αποδοχής των όρων του επενδυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων – ενταγμένου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ».

  1. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση λειτουργίας διαγνωστικού εργαστηρίου απεικονίσεων, επί της Λεωφ. Κηφισίας 255, Ο.Τ. 92α, Κηφισιά.

  1. Εφαρμογή (λειτουργία) χρήσεως «πολιτιστικό κτήριο» στο διατηρητέο κτήριο επί της οδού Αργυροπούλου 15, στο Ο.Τ. 72, Κηφισιά.

  1. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ» και κλήρωση για την ανάδειξη του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και του αναπληρωματικού του.

  1. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ» και κλήρωση για την ανάδειξη του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και του αναπληρωματικού του.

  1. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάδειξη Μνημείων Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του Δημοτικού Συμβουλίου

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για