24η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 28.08.2018

24η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 28.08.2018

        ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση στην  24η  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06  με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 καλείστε την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 και ώρα  20:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    1.    Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς ακινήτου στο Ο.Τ. 131 του Δήμου Ελευσίνας από τους κ.κ. Γιαννουλάκη Εμμανουήλ & Γιαννουλάκη Βασιλική.
    2.    Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για την υποβολή αιτήματος για αμοιβή δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου, αναφορικά με τον χειρισμό της υπόθεσης της ανάκλησης της οικοδομικής άδειας της εταιρείας « ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.».
    3.    Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για την υποβολή αιτήματος για αμοιβή δικηγόρου Μηνά Αναστασάκη, αναφορικά με τον χειρισμό δύο (2) προσφυγών, τις οποίες κατέθεσε η « ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» κατά του Δήμου Ελευσίνας.
    4.    Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για την υποβολή αιτήματος για αμοιβή δικηγόρου Ελισάβετ Παραστατίδη, προκειμένου να προβεί στην σύνταξη γνωμοδοτήσεων για την υπόθεση των κ.κ. Γεωργίου & Σπυριδούλας Μηρκιτσόγκου & Θεόδωρου Μουρτζούκου.
    5.    Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης για την υποβολή αιτήματος για αμοιβή δικηγόρων Μιχάλη & Γεώργιο Τριαλώνη, αναφορικά με τον χειρισμό της αγωγής του κου. Αθανασίου Κωνσταντακόπουλου κατά του Δήμου Ελευσίνας.
    6.    Λήψη απόφασης για την συνδιοργάνωση διήμερης εκδήλωσης με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ελευσίνας για την πανήγυρη προς τιμή της μνήμης του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης και όσων έχασαν τη ζωή τους στην Μικρασιατική Καταστροφή το 1922.
    7.    Λήψη απόφασης για την συνδιοργάνωση διήμερης εκδήλωσης με τον Σύλλογο Ποντίων Ελευσίνας « Νέα Τραπεζούντα» για την μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακά ποντιακά και λαικά τραγούδια.
    8.    Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.
    9.    Απαλλαγή από την καταβολή δικαιώματος ταφής – εκταφής.
   10.    Επί αιτήματος κας. Δημοπούλου Ευθυμίας για παραχώρηση χώρου στην Κεντρική Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  Γ. ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για