27η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 11.09.2019

27η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 11.09.2019

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση στην 27η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/18 καλείστε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019και ώρα19:00στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού ο.ε. 2019.

  2. Έγκριση έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου για το 2ο τρίμηνο 2019.

  3. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της ψηφισθείσης αναμόρφωσης προϋπολογισμού ο.ε. 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ελευσίνας».

  4. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου Μηνά Αναστασάκη αναφορικά με το χειρισμό της υπ’ αριθμ. ΠΡ3550/7-10-2011 προσφυγής, την οποία άσκησε η «Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού» κατά του Δήμου Ελευσίνας.

  5. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου αναφορικά με το χειρισμό της υποθέσεως επιβολής τελών καθαριότητας και φωτισμού στην εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» για χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του έτους 2018.

  6. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου αναφορικά με το χειρισμό της υποθέσεως των οφειλών του Δήμου Ελευσίνας προς την ΕΥΔΑΠ.

  7. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Παρασκευής Γεωργίου αναφορικά με το χειρισμό της με ΓΑΚ 4074/2019ν και ΕΑΚ 3271/2019 κλήσης, την οποία κατέθεσε ο Δήμος Ελευσίνας.

  8. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Ελισάβετ Παραστατίδη για την σύνταξη γνωμοδότησης επί της αιτήσεως του Γεωργίου Νικολάου Πλαϊνού κατά του Δήμου Ελευσίνας.

  9. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Ελισάβετ Παραστατίδη για την σύνταξη γνωμοδότησης επί της αιτήσεως του Κωνσταντίνου Ρούσση κατά του Δήμου Ελευσίνας.

  1. Ορισμός τακτικών & αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής Ελευσίνας»

  2. Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής Ελευσίνας»

  3. Ορισμός τακτικών & Αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία: «Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.)».

  4. Ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία: «Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.)».

  5. Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων μετά των αναπληρωματικών τους ως μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας».

  6. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μετά του αναπληρωτή του για την συμμετοχή του στην Γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων, ή πλοίων.

  7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μετά του αναπληρωτή του ως μέλος στο Συμβούλιο Χρηστών Λιμένα Ελευσίνας.

  8. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μετά του αναπληρωτή του για την συγκρότηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.

  9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου μετά του αναπληρωτή του για την συμμετοχή του στην Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών.

  10. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για