27η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας. 13.10.2021

θέματα της ημερήσιας διάταξης:

              ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Νικόλαος Βιλλιώτης

  1. 1.Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού ο.ε. 2021.

ΤΕΧΝΙΚΑ – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης

  1. 2.Λήψη απόφασης για την απευθείας αγορά ακινήτου στο Ο.Τ. 4 της Δ.Ε. Ελευσίνας του Δήμου Ελευσίνας.

Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Λεωνίδας Παππάς

  1. 3.Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των δεκαετών προγραμμάτων ανάπτυξης συστήματος μεταφοράς 2020-2029 & 2021-2030 του ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑρμόδιαΑντιδ/χος κα Σεβασμία Άνθη – Γκιόκα

  1. 4.Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Ελευσίνας στα σχολικά συμβούλια Α’θμιας&Β’θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021 -2022.
  1. 5.Παραχώρηση χρήσης των χώρων των σχολικών συγκροτημάτων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας για την λειτουργία του 1ου ΚΔΑΠ Ελευσίνας, του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας για την λειτουργία του 2ου ΚΔΑΠ Ελευσίνας και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας για την λειτουργία του ΚΔΑΠ Μαγούλας στην ΚΕΔΕ.
  1. 6.Παραχώρηση χρήσης α) αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας και β) της αίθουσας Γυμναστηρίου του 2ου και 4ου Γυμνασίου Ελευσίνας στην Δημοτική Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ελευσίνας προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δράσεις της Ακαδημίας Χορογραφίας που εντάσσονται στο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα της ΠΠΕ.

ΝΟΜΙΚΑ

  1. 7.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου για τη σύνταξη γραπτής γνωμοδοτήσεως προς το Δήμο Ελευσίνας σχετικώς με το τέλος χρήσεως υπεδάφους κοινοχρήστων χώρων.
  1. 8.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Γεωργίας Δημομελέτη αναφορικά με το χειρισμό της αίτησης ακύρωσης – αναστολής (αριθμ. καταχ. Ακ1226/13-9-2021) που κατέθεσε ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών η «ΙΜΠΕΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ- ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά της αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.) και του Δήμου Ελευσίνας.
  1. 9.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Γεωργίας Δημομελέτη για το χειρισμό της αγωγής ΑΓ561/7-9-2021 που κατέθεσε ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών ο Ιωάννης Γεωργιάδης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για