29η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελευσίνας. 3.11.2021

29η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελευσίνας.

θέματα της ημερήσιας διάταξης:  

 ΤΕΧΝΙΚΑ

– Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Αθ. Μαυρογιάννης

1.    Συζήτηση – Ενημέρωση για το έργο της Αποχέτευσης Λυμάτων και των Όμβριων υδάτων.Ν.Π.Ι.Δ.  Κ.Ε.Δ.Ε.(εισηγητής κ. Δήμαρχος Αργύριος Οικονόμου)

2.    Αποδοχή παραίτησης από την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας»

.3.    Αντικατάσταση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας»

.4.    Ορισμός Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία: «Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας».Ν.Π.Δ.Δ.  Π.Α.Κ.Π.Π.Α -Πρόεδρος κα Σεβασμία Άνθη – Γκιόκα

5.    Επί αιτήματος Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού – Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ελευσίνας» για την παραχώρηση – διαχείριση της οικίας Χ.Στάμου επί των οδών Ρήγου & Πάρου στην Δ.Ε. Μαγούλας

.
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

(Αρμόδια Αντιδ/χος κα Σ.Άνθη – Γκιόκα)

6.    Παραχώρηση χρήσης της αίθουσας Γυμναστηρίου του 1ου – 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας στο ΝΠΔΔ Δήμου Ελευσίνας ΠΑΚΠΠΑ για τις ανάγκες των Αθλητικών και Καλλιτεχνικών τμημάτων του.

7.    Παραχώρηση 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών για εξετάσεις Γλωσσομάθειας EUROPALCO, ESB.

8.    Παραχώρηση χρήσης αίθουσας Πολλαπλών χρήσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας στη Δημοτική Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ελευσίνας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι δράσεις που εντάσσονται στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Π.Π.Ε. 2023.

ΝΟΜΙΚΑ

9.    Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου αναφορικά με το χειρισμό της αποδοχής από το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ Β’) Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής κατά την συνεδρίαση της 12ης /7/2021 σε Ορθή Επανάληψη (αρ. πρωτ. 214/21-9-2021 –Ορθή) της υπ’ αριθμ. πρωτ. 1410/13-6-2018 προσφυγής της εταιρείας «ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε» κατά της αριθμ. πρωτ. Φ55/16/15-5-2018 έκθεσης αυτοψίας αυθαιρέτων του Τμήματος Ελέγχου κατασκευών της Δ/νσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ελευσίνας.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για