30η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας 25.11.2020

30η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας 25.11.2020

ΤΕΧΝΙΚΑ – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης

1.    Λήψη απόφασης για την κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης υπέρ του Δήμου Ελευσίνας των ακινήτων στα Ο.Τ. 185 και 185Α της Δημοτικής ενότητας Ελευσίνας του Δήμου Ελευσίνας, ως χώρου στάθμευσης.

2.    Λήψη απόφασης για την παράταση κατασκευής του έργου: «Αντικατάσταση Πλαστικού Τάπητα Βοηθητικού Γηπέδου στο Ο.Τ. 258 του Δήμου Ελευσίνας στο Νομό Αττικής».

3.    Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση Δημοτικού Κοιμητηρίου».

ΝΟΜΙΚΑ

4.    Καθορισμός αμοιβής της Δικηγόρου Ελισάβετ Παραστατίδη για την άσκηση έφεσης κατά της Α15321 απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικής με την ΠΡ8529/2017 προσφυγή, την οποία άσκησε η Μαρία Κρυάδα κατά του Δήμου Ελευσίνας.

2 ΓΕΝΙΚΑ

5.    Ορισμός εκπροσώπων και αναπληρωτών αυτών για την συγκρότηση Γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων τα οποία βρίσκονται έξω από τη θαλάσσια ζώνη αρμοδιότητας του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε. για το έτος 2021.

6.    Επί αιτήματος Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΜΑΓΟΥΛΑ» για παραχώρηση χώρου.

7.    Επί αιτήματος Δημοτικής Μονοπρόσωπης Α.Ε. Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας «ELEUSIS 2021 Α.Ε.» για παραχώρηση χρήσης της κύριας αίθουσας του κτηρίου Ελαιουργικής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ  Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για