30η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 17.10.2017

30η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 17.10.2017

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση στην 30η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 καλείστε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017και ώρα20:30στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση – Ενημέρωση κατόπιν αιτήματος Δημοτικών Συμβούλων σχετικά με την παραχώρηση από τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας τμήματος της χερσαίας ζώνης λιμένος στην εταιρεία Θ.Μ. Μπακόπουλος- «Ναυπηγήσεις – Διαλύσεις πλοίων».

  2. Έγκριση Τοπικού Σχεδίου Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά του Δήμου Ελευσίνας.

  3. Έγκριση των όρων του σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο: «Ασφαλτοστρώσεις 2017» και ορισμό εκπροσώπων του Δήμου (για την συμμετοχή στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης και γραμματειακής υποστήριξης).

  4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου – 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας στο τμήμα παραδοσιακού χορού του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας.

  5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου – 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας στο τμήμα παραδοσιακού χορού και ρυθμικής γυμναστικής (ΡΑΓ) του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας.

  6. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 1ου – 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαγούλας για τις ανάγκες του τμήματος παραδοσιακού χορού του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας.

  7. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας Επίπλων Γραφείου – Σκευών – καρέκλες – καναπέδες κ.λ.π.

  8. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας Ειδών Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) – (γάντια, άρβυλα, φόρμες, νιτσεράδες, γιλέκα κ.λ.π.).

  9. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας Μηχανογραφικού εξοπλισμού ΔΕ Ελευσίνας.

  10. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας εφαρμογών μηχανογράφησης του Δήμου και αδειών χρήσης λογισμικού» και συγκεκριμένα Ηλεκτρονικής Διακίνησης και Διαχείρισης εγγράφων.

  1. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας εκδήλωσης για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας κατά την διαδρομή της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για τους ΧΧΙΙΙ Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «PyeongCjang 2018» στην Ν.Κορέα.

  2. Λήψη απόφασης για την ανάγκη εγγραφής του ως συνδρομητή στο ηλεκτρονικό μέσο Σ.Καραγιλάνης Μ. Ε.Π.Ε.

  3. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών Φωτισμού (ΔΕΗ) της σχολικής μονάδας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ελευσίνας για το έτος 2017.

  4. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών Φωτισμού (ΔΕΗ) των αντίστοιχων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το έτος 2017.

  5. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης εργασιών στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Ελευσίνας.

  6. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης εργασιών στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μαγούλας.

  7. Λήψη απόφασης για την επιπρόσθετη επιχορήγηση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας για την κάλυψη δαπάνης εργασιών στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Λυκείου Μαγούλας.

  8. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου για άνοιγμα λογαριασμού στις Τράπεζες.

  9. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για