31η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 05.11.2018

31η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 05.11.2018

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση στην 31η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 καλείστε την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018και ώρα19:00στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για τον ορισμό συντελεστών επιβαλλόμενων τελών καθαριότητας και φωτισμού έτους 2019.

  2. Λήψη απόφασης περί καθορισμού τελών & δικαιωμάτων χρήσης Δημοτικού Νεκροταφείου ο.ε. 2019.

  3. Λήψη απόφασης για την απαλλαγή τέλους καθαριότητας & φωτισμού ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

  4. Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού ο.ε. 2019.

  5. Έγκριση Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής ( Παιδικοί Σταθμοί) του ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής ( ΠΑΚΠΠΑ).

  6. Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση Αθλητικών Συλλόγων της πόλης.

  7. Λήψη απόφασης για την επιχορήγηση Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης.

  8. Λήψη απόφασης για την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Ελευσίνας και ΕΤΕΚΑ/ΙΠΤΗΛ για την υλοποίηση ερευνητικού έργου με τίτλο: « Eρευνητικό Έργο για την εφαρμογή καινοτόμων εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης στην ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών».

  9. Λήψη απόφασης για την χρονική παράταση της σύμβασης με τίτλο: « Εκ- κενώσεις βόθρων δημοτικών κτιρίων» του Δήμου Ελευσίνας.

  10. Λήψη απόφασης για την χρονική παράταση της σύμβασης με τίτλο: «Τεχνικός έλεγχος οχημάτων ( πρώην ΚΤΕΟ) – κατάσταση τεχνικού ελέγχου οχημάτων & έκδοσης κάρτας καυσαερίων – CPV: 50111100-7».

  11. Λήψη απόφασης για την ανάγκη εκπόνησης της μελέτης: « Μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης δημοτικών κτιρίων» .

  12. Λήψη απόφασης για την ανάγκη εκπόνησης της μελέτης: « Μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης οδοφωτισμού του Δήμου».

  1. Τροποποίηση της υπ.αριθμ. 420/18 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

  2. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 11.811,21 € για την πραγματοποίηση δαπάνης με τίτλο: « Συμμετοχή του Δήμου στις δαπάνες έργων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κλπ) ο.ε. 2018, για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού στις οδούς Πουλατζά, Καστοριάδη & Παπαδιαμάντη της Δ.Ε. Ελευσίνας.

  3. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 8.268,20 € για την πραγματοποίηση δαπάνης με τίτλο: « Συμμετοχή του Δήμου στις δαπάνες έργων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κλπ) ο.ε. 2018, για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού σε πρόσφατα διανοιγμένη οδό στην περιοχή « ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» της Δ.Ε. Ελευσίνας.

  4. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 73,14 € για την πραγματοποίηση δαπάνης με τίτλο: « Συμμετοχή του Δήμου στις δαπάνες έργων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κλπ) ο.ε. 2018, για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού στην οδό Κοντούλη 94 της Δ.Ε. Ελευσίνας.

  5. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 73,14 € για την πραγματοποίηση δαπάνης με τίτλο: « Συμμετοχή του Δήμου στις δαπάνες έργων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κλπ) ο.ε. 2018, για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού σε πάροδο της οδού Δημ. Ρήγου της Δ.Ε. Μαγούλας.

  6. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης σχολικών χώρων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ελευσίνας , στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Ελευσίνας-.

  7. Επί αιτήματος Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας (ΚΕΔΕ) για παραχώρηση χώρου της Ελαιουργικής, με σκοπό την συναρμολόγηση , επισκευή κλπ. οικίσκων της δράσης « Χριστουγεννιάτικου Χωριού».

  8. Επί αιτήματος Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας (ΚΕΔΕ) για παραχώρηση χώρου της Πλατείας Ηρώων Ελευσίνας στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης του « Χριστουγεννιάτικου Χωριού».

  9. Επί αιτήματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – 1ο Σύστημα Προσκόπων Ελευσίνος-.

  10. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για