31η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς

  1. Έγκριση 8ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Μακρής.

  1. Έγκριση 13ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Κηφισιάς οικ. έτους 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος.

  1. Ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς επί του αιτήματος των αθλητικών συλλόγων ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. Μπάσκετ – Βόλεϊ / ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ / ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Π.Σ. για την συγκοινωνιακή σύνδεση των γηπέδων “Στέλιος Καλαϊτζής” – “Φώτης Βαρδαξής”.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Κουρέπης

  1. Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κηφισιάς για την τετραετία 2019-2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Κουρέπης.

  1. Σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας Κηφισιάς.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Ζαπάντης

  1. Επί της απόφασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Κηφισιάς για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού της Κοινότητας Κηφισιάς για το οικ. έτος 2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος

  1. Επί της 46/2022 απόφασης του Συμβουλίου Κοινότητας Νέας Ερυθραίας για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού της Κοινότητας Ν. Ερυθραίας για το οικ. έτος 2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος

  1. Επί της 6/2022 απόφασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Εκάλης για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού της Κοινότητας Εκάλης για το οικ. έτος 2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος.

  1. Λήψη απόφασης για την εποχικότητα λειτουργίας της εταιρείας με την επωνυμία «Τ. Α.Ε. και διακριτικό τίτλο Κ. 1 & 2 C. & Κ. 3 C. ».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος.

  1. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση ή μη, <εμπορικού καταστήματος παροχής προσωπικών υπηρεσιών> (περιποίηση άκρων μανικιούρ – πεντικιούρ), στο ακίνητο επί της οδού Δροσίνη, αρ. 5, Ο.Τ. 41, στην ΖΩΝΗ ΙΙ του Παραδοσιακού τμήματος Πόλης του Δήμου Κηφισιάς.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Κουρμαδιάς

  1. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση ή μη, <εμπορικού καταστήματος προσωπικών υπηρεσιών> (ΟΠΑΠ τύπου Α), στο ακίνητο επί της Λεωφ. Κηφισίας, αρ. 236, Ο.Τ. 81, στη ΖΩΝΗ ΙΙ του Παραδοσιακού τμήματος Πόλης του Δήμου Κηφισιάς.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Κουρμαδιάς

  1. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση ή μη, <εμπορικού καταστήματος λιανικής πώλησης παγωτού και ειδών ζαχαροπλαστικής χωρίς παρασκευαστήριο), στο ακίνητο επί της οδού Κασσαβέτη 4 και Δροσίνη 18, Ο.Τ. 40, στη ΖΩΝΗ ΙΙ του Παραδοσιακού τμήματος Πόλης του Δήμου Κηφισιάς.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Κουρμαδιάς

  1. Γνωμοδότηση ως προς την όχληση ή μη, <εμπορικού καταστήματος λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών), στο ακίνητο επί της οδού Κασσαβέτη και αναψυκτηρίου χωρίς παρασκευαστήριο> στο ακίνητο επί της οδού Λεβίδου 1, Ο.Τ. 81, στη ΖΩΝΗ ΙΙ του Παραδοσιακού τμήματος Πόλης του Δήμου Κηφισιάς.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Κουρμαδιάς

  1. Επικύρωση των από 28-11-22 πρακτικών της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων (άρ. 32 Ν. 1080/80, ως ισχύει).

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος, κ. Παπαδόπουλος

  1. Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Αγ. Στεφάνου, Σ.Δ. του Εμμανουήλ, με ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» στη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Προσχολικής Αγωγής.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αυλήτης.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για