33η τακτική διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας 16.12.20

33η τακτική διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας 16.12.20

θέματα της ημερήσιας διάταξης:

            Π.Π.Ε. 2021 –Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Δημήτριος Λιάσκος

  1. 1.Συζήτηση – Ενημέρωση σχετικά με θέματα της Δημοτικής Μονοπρόσωπης Α.Ε. Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας ELEUSIS 2021 Α.Ε.

ΓΕΝΙΚΑ – Δήμαρχος κ. Αργύριος Οικονόμου

  1. 2.Λήψη απόφασης περί διενέργειας έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – Αρμοδιότητας Οικονομικής Επιτροπής

  1. 3.Λήψη απόφασης περί απαλλαγής τέλους Καθαριότητας & Φωτισμού Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων έτους 2021.

ΤΕΧΝΙΚΑ – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης

  1. 4.Ακύρωση της υπ’ αριθμ. 319/20 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
  1. 5.Λήψη απόφασης για την κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης υπέρ του Δήμου Ελευσίνας των ακινήτων στα Ο.Τ. 185 & 185Α της Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας του Δήμου Ελευσίνας, ως χώρου στάθμευσης.
  1. 6.Λήψη απόφασης για την υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ Δήμου Ελευσίνας και ΟΑΕΔ για την παραχώρηση χρήσης χωρίς αντάλλαγμα του ακινήτου ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ στο Ο.Τ. 41Εκαι εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για την υπογραφή αυτής.

 

  1. 7.Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα (Σ.Π.)& καθορισμός συμβατικού αντικειμένου της μελέτης «Ολοκλήρωση μελέτης Πολεοδόμηση (ένταξη σε σχέδιο και Πράξη Εφαρμογής) στην περιοχή Σαρανταπόταμου του Δήμου Ελευσίνας».
  1. 8.Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα (Σ.Π.)& καθορισμός συμβατικού αντικειμένου της μελέτης «Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας 7 Δήμου Ελευσίνας».

 

  1. 9.Λήψη απόφασης για την έγκριση – τρόπο εκτέλεσης της μελέτης που αφορά την κατασκευή του έργου: «Ανακατασκευή Χλοοτάπητα – Γηπέδου Δημοτικού Σταδίου Ελευσίνας».
  1. 10.Λήψη απόφασης για την προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση τμήματος των οδών ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ & ΚΑΥΚΑΣΟΥ.
  1. 11.Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης θέσης στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α. επί της οδού ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ 8 στη Δ.Ε. Ελευσίνας.
  1. 12.Λήψη απόφασης για την έγκριση εισόδου – εξόδου για την λειτουργία μεγάλων & βαρέων οχημάτων του συνεργείου Πατσάς Κωνσταντίνος Ε.Ε., στην εκτός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μαγούλας, στη θέση Χάβωσι επί της Λεωφόρου Γεννηματά.

Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Λεωνίδας Παππάς

  1. 13.Λήψη απόφασης για την αποτίμηση και χορήγηση σε χρήμα των προβλεπόμενων Μ.Α.Π. του δικαιούχου προσωπικού του Δήμου, τα οποία δεν χορηγούνται εντός του έτους λόγω κήρυξης ως άγονου του σχετικού διαγωνισμού.

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ –

Αρμόδια Αντιδ/χος κα Σεβασμία Άνθη-Γκιόκα

  1. 14.Λήψη απόφασης για την Δ’ Κατανομή από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολέιων του Δήμου Ελευσίνας».

ΝΟΜΙΚΑ

  1. 15.Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου Ιωάννη Παυλόπουλου για τον χειρισμό της απαλλοτριωτικής διαδικασίας υπέρ του Δήμου για την απόκτηση ακινήτων επί των Ο.Τ. 185 και 185Α
  1. 16.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Ζωής Ηλιοπούλου για την εκπροσώπηση του Δήμου Ελευσίνας ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της αγωγής που άσκησε εναντίον του η εταιρεία «ΧΡΗΣΤΟΣ Θ. ΤΟΛΗΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΠ. ΚΟΚΚΙΖΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ».
  1. 17.Καθορισμός αμοιβής των δικηγόρων Μιχάλη και Γιώργου Τριαλώνη, για την εκπροσώπηση μεμονωμένα ή από κοινού του Δήμου Ελευσίνας στην συζήτηση της έφεσης κατά της 5163/2020 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, σχετικά με την ανακοπή την οποία άσκησε η εταιρεία «Ναυπηγικές και Βιομηχανίες Επιχειρήσεις Ελευσίνας».
  1. 18.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Κων/νας Λινάρδου για το χειρισμό της υπόθεσης της ανακοπής που άσκησε ο Παύλος Τσομιάδης κατά της 3754/22-1-2019 έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας.
  1. 19.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Γεωργίας Δημομελέτη για το χειρισμό της αιτήσεως ακυρώσεως (με αρ. καταχώρ. Α.Κ. 1592/16-10-2019) την οποία άσκησε η εταιρεία «COSMOTEκινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.» εναντίον του Δήμου Ελευσίνας.
  1. 20.Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Γεωργίας Δημομελέτη για το χειρισμό της αιτήσεως ακυρώσεως ( με αρ. καταχώρ. Α.Κ. 804/24-5-2019), την οποία άσκησε ο Λιάσκος Κων/νος κατά του Δήμου Ελευσίνας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για