8η Ειδική Συνεδρίαση ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ του Δ. Σ. του Δήμου Ελευσίνας την ΔΕ 11-03-24 και ώρα 20:00

ΘΕΜΑ 1. Ενημέρωση για την προσπάθεια επίλυσης και εύρεσης κατάλληλου οικοπέδου στα όρια του Δήμου Ελευσίνας, προκειμένου να δημιουργηθεί νέο εργοτάξιο Καθαριότητας όπου θα είναι ασφαλή και λειτουργικό για το προσωπικό του Δήμου μας και προγραμματισμός, σε συνεργασία, με τον Διευθυντή Καθαριότητας ώστε να καταρτιστεί νέος Κανονισμός καθαριότητας (αφού ο εν ισχύ κανονισμός τελευταίος εγκρίθηκε με απόφαση του Δ.Σ. έτους 2009).
(εισηγητής Αντιδ/χος κ. Χ.Σεμερτζίδης).

ΘΕΜΑ 2. Ενημέρωση Πεπραγμένων Τεχνικής Υπηρεσίας και Δ/νσης Δόμησης του Δήμου 1ου διμήνου 2024. (εισηγητής Αντιδ/χος κ. Π.Κουκουναράκης).

ΘΕΜΑ 3. Απολογισμός εργασιών Πρασίνου μηνών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024.
(εισηγήτρια Αντιδ/χος κα Ειρ. Χαλκιαδάκη).

ΘΕΜΑ 4. Ενημέρωση επί του έργου της Δ/νσης Συντονισμού – Εποπτείας για το 1ο δίμηνο, Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2024».
(εισηγητής Αντιδ/χος κ. Μ. Μπάρδης).

ΘΕΜΑ 5. Ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με τις έως σήμερα ενέργειές της για τα έργα κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων και συνδέσεων με το δίκτυο, όπως αυτά περιγράφονται στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και ΕΥΔΑΠ που υπογράφτηκε κατά την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο.
(θέμα από τους κ.κ. Λ.Παππά & Γ.Κουρούνη).

ΘΕΜΑ 6. Ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με τις έως σήμερα ενέργειές της στα πλαίσια της
εκπόνησης της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ) του Δήμου Ελευσίνας (Δ.Ε. Ελευσίνας – Δ.Ε. Μαγούλας), καθώς και για τις προθέσεις της όσο αφορά τη συμμετοχή του Δημοτικού μας Συμβουλίου, των κατοίκων και των φορέων των δύο Δημοτικών Ενοτήτων κατά την εκπόνηση της μελέτης του Τ.Π.Σ.
(θέμα από τον κ. Ι. Γιαννίκο).

ΘΕΜΑ 7. Ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με τις έως σήμερα ενέργειές της για την τοποθέτηση αεροστηριζόμενου θόλου στην Δ.Ε. Μαγούλας που είναι εγγεγραμμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στον Προϋπολογισμό έτους 2024 της Περιφέρειας Αττικής.
(θέμα από την κα Στ. Κάβουρα).

ΘΕΜΑ 8. Ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για το χρονοδιάγραμμα ενεργειών για την αγορά των οικοπέδων στο Ο.Τ. 1 ιδιοκτησίας Ε.Τ.Ε. (επικαιροποίηση της απόφασης αγοράς – υπογραφή συμβολαίων)
(θέμα από τον κ. Γ. Ηλιόπουλο).

ΘΕΜΑ 9. Ενημέρωση για τις ενέργειες που πρόκειται να προβεί η Δημοτική Αρχή προκειμένου να αποτραπεί η εγκατάσταση δύο (2) νέων αγωγών λευκών προϊόντων των ΕΛ.ΠΕ μέσα στον σιδηροδρομικό διάδρομο, παράλληλα με την γραμμή του νέου Προαστιακού Δυτικής Αττικής.
(θέμα από τον κ. Χρ. Χρηστάκη).

ΘΕΜΑ 10. Ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται το έργο της Αισθητικής και Λειτουργικής Αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της πρώην Ελαιουργικής στο Ο.Τ. 110 το οποίο χρηματοδοτείται και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Αττικής
(θέμα από τη κα Κων/να Ζεβρού).

ΘΕΜΑ 11. Ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τον αριθμό των εργαζομένων και του μισθολογικού κόστους αυτών ανά Διεύθυνση (μονίμων-αορίστου- συμβασιούχων) για το μήνα Ιανουάριο 2024.
(θέμα από τον κ. Δ. Τσάτση).

ΘΕΜΑ 12. Ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τον αριθμό βεβαιωμένων παραβάσεων Κ.Ο.Κ.
της Τροχαίας Ελευσίνας προς το Δήμο Ελευσίνας καθώς και παραβάσεων της Δημοτικής Αστυνομίας
(Κ.Ο.Κ., τραπεζοκαθίσματακ.λ.π.) μηνός Ιανουαρίου 2024.
(θέμα από τον κ. Ευσ. Ταλαβερίδη).

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για